עזרה בphotoshop

עזרה בphotoshop

שתי שאלות 1. אני רוצה לגזור חלק מתמונה, איך אני עושה את זה? אני יודע איך לגזור, אבל נשאר לי החלק הלבן שגזרתי(כמו בתמונה המצורפת), ואני לא רוצה שהוא יהיה, מה אני עושה עם זה? 2. כאשר אני פותח שתי תמונות ומשנה להן את העיצוב, איך אני יכול להדביק את שתי התמונות ביחד? כלומר, לשמור אותם בתור תמונה אחת

yanivfel

New member
ניתן להשתמש ב-CROP ע"פ ההסבר:

שלום למכביסט הצהוב. 1. ניתן לבחור בכלי החיתוך - CROP מ"שורת הכלים" ToolBar או באמצעות הקשה אחת על האות האנגלית - C. לשם החיתוך עליך לסמן את האיזור אותו אתה רוצה להשאיר (שלא ייחתך) במאצעות ריבוע תוחם וכשאתה בטוח בחיתוך - הקש על ENTER במקלדת. 2. במידה ואתה מעוניין להניח את שתי התמונות אחת לצד השנייה, עליך לבחור בתפריט ה- IMAGE וממנו באפשרות: Canvas Size. בחלון שנפתח הקש גודל שיספיק לשתי התמונות אחת לצד השנייה ולחץ OK. את התמונות הדבק והזז אחת לצד השנייה ובמידה וישארו לך "שטחים לבנים", חזור על החיתוך מסעיף 1. בהצלחה!

שאלה נוספת בהקשר..

יש לי מלא שאלות על הפוטושופ, כי אני לא יודע כלום אבל יש הרבה דברים שאני רוצה לעשות. אבל כמובן שאני לא אתחיל לשאול פה את כל השאלות, אז אני אשאל רק אם יש איזה אתר שמסביר על התוכנה אני אודה אם מישהו ייתן לי קישור

noa_f

New member
תמיד טוב ספר טוב

אבל... הנה הקישור לאתר ההדרכה של אדובי. יש גם את web monkey הבעיה באתרים שהם בדרך כלל מלמדים "טריקים וטיפים" ופחות שימוש מסודר. ואם ספר, אני ממליצה על ה-Classroom in a book של אדובי, יש גם בעברית. תריץ חיפוש פה בפורום ותראה המלצות על ספרים לפוטושופ שניתנו בעבר (הלא רחוק)

webmasterN

New member
תסמן את מה

שאתה רוצה לחתוך, ובתפריט image תעשה crop, זהו. יותר מזה עדיף שתקנה ספר, באמת מאכזב שאין פורום מיוחד שמיועד למתחילים בפוטושופ, שם יתלהבו לענות לך.

למעלה