עזרה בMIDTOWN MADNESS 2

ELIOR22

New member
עזרה בMIDTOWN MADNESS 2

שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 64 מגה בייט והמישחק עולה אבל רואים הכול הפוך!!! איך אני מסדר את זה

pumiforever

New member
תשובה :

תבצע את הצעדים הבאים: לחיצה ימנית על "המחשב שלי" -> מאפינים -> לחץ על הלשונית (TAB) בשם: "דרקון" -> שם תראה אחוזים ליד הכיתוב: "רמת סיפוק", אם זה מתחת ל-35% רוב הסיכויים שהדרקון ממש מעוצבן ועומד לשרוף לך את המחשב. בשביל לפתור בעייה זו לחץ פשוט על הכפתור: "הקרב את LOST" כמה פעמים, עד שהמדד סיפוק רצון שלו יעלה.

BluePrint

New member
"אה הא../images/Emo70.gif"

"גשש בלש בפעולה, פותר כל תעלומה." זוכרים את זה? הבלש מ"בלי סודות" שאף פעם לא היה קורא עד הסוף?

La Gamba

New member
"כי אתה, מר גשש בלש, יושב על העיתון

שלי!" כן... ד"א, במשחק נסיך פרסי 2 היה שיקוי ירוק, שכל השותה ממנו רואה הכל הפוך... כדי לסדר עניינים, כך את הצד שלך ותעשה לו מהפיכה...

דרגורן

New member
נורא פשוט!

אתה יכול לעמוד על הראש ואז תראה את המשחק הפוך, ומכוון שהוא גם ככה הפוך, אז תראה אותו בסדר!
זה פורום משחקי תפקידים... אנא גש לפורום משחקים...

BluePrint

New member
משחקי....

"משחקי... ועוד מילה, היא נגמרת ב"ים"... זה בטח "משחקי מרוצים". אני לא צריך לקרוא הכל בשביל לדעת שאני במקום הנכון." (שלחתי הודעה ופתאום כל השמות בפורום נהיו כחולים, אז מימצתי בדפדפן וגילית שדרגורן כאן. כחול זה שלילי?, חיובי?, או פרווה?)

דרגורן

New member
אני תמיד פה ברוחי ../images/Emo8.gif

הבעייה היא שלפעמים רבות מדי (לטעמי) גופי לא נמצא פה.... ואני הייתי בוחר ב: ד. קוצים

למעלה