עזרה בKICKS בבקשה !

AMIT23y

New member
עזרה בKICKS בבקשה !

היי אני עובד כבר הרבה זמן עם הקיובייס ואני כבר לא יכול לעבוד עם הKICKS שיש בתוכנה הוא כלכך רדוד. (אני מתכוון ל "בומים" במוסיקת האוס) . מישהו יודע איפה אני משיג אחד אחר ? ואל תגידו לי באינטרנט כי חיפשתי! מישהו יכול לומר לי שם בדיוק או לשלוח לי או לומר לי איפה בדיוק אני מוצא KICKS טובים? פשוט אי אפשר לעבוד בלי זה.. תודה !

AMIT23y

New member
ללאא........

שני דברים: 1. זה ממש נשמע גרוע-זה לא מספיק עמוק-זה של טראנס ואני צריך להאוס פרוגרסיב יותר נמוך ועמוק-צליל מיוחד יותר. כזה יש לי כבר,וזה לא באס ברמה.. יש לך אחר ? 2. איך אני מכניס דבר כזה לתוך הקיובייס ???? דרך ה VSTI ? איך בדיוק עושים את זה ?? תודה .

dmt4me

New member
בואנה..

עשיתי לך טובה ואתה מתפנק עליי? אומרים תודה..יא קלאבר..

AMIT23y

New member
אם תקרא טוב טוב

תראה שאני אמרתי תודה פעמים ! בהודעה הראשונה וגם בשנייה, ולא התלוננתי. אתה יכול לקבל את זה שנתת לי משהו שאני לא מרוצה ממנו ??........... רוצה עוד תודה ?? תודה !!

dmt4me

New member
חח אתה בסדר..

העולם אשם...סתם בסהכ קיק מזויין חכה רגע.. יש לי משו בשבילך..

AMIT23y

New member
מצטער שאני מקפיץ אבל משהו בסיסי

אתה נתת לי קובץ להוריד של תופים ואני רוצה להכניס אותו לתוכנה . איך אני עושה את זה ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?? ?

dmt4me

New member
אוקיי

גש לPOOL וטען אותה בקובץ הרצוי ,משם גרור אותה אל הערוץ אודיו וזהו:) אם בא לך על סאמפלר אז פתח תסאמפלר שברשותך (אם אין מומלץ לעבוד עם HELION או BATERRY) וטען אותו בקובץ הרצוי..לא מסובך.

AMIT23y

New member
תודה לכם! אבל

אני עובד די הרבה עם התוכנה ובכל זאת לא מתעמק יותר מדי ולא מכיר שמות של דברים. אז מה זה סמפלאר ? איך אני נכנס אליו ? ומה הוא עושה ? ומה ההבדל בינו לבין הVST ? מה הוא נותן לי עוד צלילים ?

AMIT23y

New member
וואי תודה עזרתם לי מאוד ! רק

עוד בעייה אחת קטנה : שאני נכנס לגרף של הקול הזה אני צריך לשים אותו שיסתיים באותו השנייה לפי הקצב של השיר(כדי שלא יווצר פער בזמנים). עכשיו, כשאני שם אותו בדיוק על 2 נגיד,אז הוא לא באמת בדיוק על 2 על המאית ואז אחרי כמה שניות נוצר פער בין הקצב שלו לקצב של הטראק... מה עושים? אין פקודה שאומרת לו להתאים אותו לקצב ???

למעלה