עזרה ב web config

dreamworks

New member
עזרה ב web config

שלום, אני מאוד מקווה שמישהו פה יוכל לעזור לי. מדפדוף בדפי עבר בפורום ראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעיה אבל לא בדיוק הבנתי איך לפתור אותה?? אז ככה : כאשר אני מריץ את האפליקציה שלי על IIS או עלידי run/play ב וויזואל אין בעיה (aspx c# עם access) אבל אני מנסה לעלות עכשיו את האפליקציה על שרת חיצוני שתומך ב frame works 2.0 ואני מקבל : Runtime Error שאומר ש Web.Config Configuration File <customErrors mode="Off"/> (ראה תמונה). למרות ששיניתי את ההגדרות והעלתי את כל הקבצים מחדש עלידי: publish a web site זה לא עוזר. כמו שאמרתי מדפדוף בפורום מצאתי שאולי ההגדרות נלקחות מ machine.config אבל אין לי מושג איך להגיע לדף הזה? כמוכן דובר על הגדרת של virtual file בשרת איזה קובץ צריך להגדיר ואיך??? אם למישהו יש עוד רעיונות איך לפתור את זה אני מאוד אשמח. בכול אופן לא יודע אם זה קשור אבל את סדר התקיות הגדרתי כך בפרויקט (תמונה II) כך שכול הקבצים ב wwwroot וקובץ האתחול מוגדר wwwroot/default.aspx

drbunsen

New member
מנסיון ...

מנסיון שלי, ובהחלט ייתכן שזה משהו אחר לגמרי, תוודא איתם שהם הגדירו ב-IIS את הספרייה כאפליקטיבית. בד"כ זו הטעות הנפוצה (והטריוויאלית) שגורמת להודעה כזו. ל-machine.config מן הסתם, לאתהיה לך גישה על השרת המארח, וקרוב לוודאי שגם לא תצטרך.

asp123

New member
הוא מדבר על הWeb.Config..

כנראה שאין לך אחד באפליקציה או שפשוט יש לך אבל הקוד שלו לא מאפשר לך לראות Errors. תערוך אותו וכמו שכתוב לך שם בתמונה שהעלאת תשנה את התג customErrors בmode לoff. ד"א בשביל לחסוך לך את השאלה של אחר כך(למה זה לא מציג לי את השגיאה, משו עם debug..) תוסיף בתחילת כל עמוד שלך עם
>%@ ~~~~ Debug=true %>​

dreamworks

New member
יש לי את הקובץ באפליקציה

ה vs מיצר אותו באופן אוטומטי ואני ערכתי אותו מחדש כך שזה = off, אבל כמו שאמרתי לפני אין שינוי במצב אני מקבל את אותה הודעה???

24sharon

New member
אני מאמינה שכבר הסתדרת ../images/Emo13.gif

כי, כפי שניתן לראות כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=831&msgid=59708547&FlagSybase=1 לוקח כמה זמן עד שמתעדכן. בכל מקרה הפתרון הוא בקובץ WEB.CONFIG, להגדיר OFF. דרך אגב, סתם ארוע מצחיק שהיה לי פעם שיניתי את הערך באמצעות NOTPAD ואז כתבתי off (באותיות קטנות) וה'בן אדם' לא קיבל. צריך להיות כתוב Off. "כזה ראה וקדש..." חנוכה שמח!

dreamworks

New member
האמת שלא, מחכה לתשובה מהתמיכה של ה

Server בכל אופן תודה רבה על הלינק והתשובה
אבדוק הכול שוב, חייב שזה יעבוד ובמידה\כאשר זה יעבוד אעדכן מה היתה הבעיה. בינתיים אשמח לכל עצה נוספת. ושוב תודה!!!

dreamworks

New member
מציאת פיתרון!!!../images/Emo184.gif

טוב, אז באיחור אבל מצאתי פתרון, די פשוט, לא מספיק לשנות את ה קובץ ל Off צריך גם "לזרוק" אותו בספרית הRoot ולא במקום ש ה VS שם אותו בעת ה Publish תודה רבה לכל מי שניסה ועזר

למעלה