עזרה ב SKTOOLS

dayanjak

New member
עזרה ב SKTOOLS

התקנתי התוכנה הנ"ל ע"מ לבצע סנכרון לקבצים הנמצאים בכרטיס זכרון . לא הצלחתי ובנוסף נמחקה לי האפשרות לסמן Files בתוכנת האקטיבסינכ. האם מישהו מכיר התוכנה ואפשרות החזרה למצב הרגיל ? פעלתי לפי ההוראות האלו : סינכרון תיקיה נבחרת בכרטיס אחסון כידוע לרוב המשתמשים בתוכנת הסינכרון שברשותכם יש אפשרות סינכרון של תיקיית ..my Doc של הזכרון הראשי עם המחשב הביתי אופציה זו בתוכנת הסינכרון נקראת Files וסימון V באפשרות זו תייצר לכם תייקיה על ה Desktop ותכולתה כמו שנאמר תהיה תכולת My Doc.. גרירה של מסמך אל תיקייה זו תגרום להפעלת הסינכרון והעברת המסמך אל הפוקט אבללל אם יצרתי את תיקייה זו בכרטיס איכסון ואני מעונין לסנכרן ישירות עם הכרטיס? עבור פעולה זו קיימת בתוכנת Sk-tools אופציה לבחירה של התיקיה שברצוננו לסנכרן כדי לחסוך במילים אני מצרף תמונות ************************************************** * לתוכנה זו יש גרסת נסיון שהיא מספיקה עבור ביצוע השינוי. בתום תקופת הניסיון השינוי לא מתבטל !! השינוי ניתן לביטול באמצעות התוכנה ,עריכה ישירה של הרגיסטרים או Hr ************************************************** * נפתח את התוכנה ונלחץ על View נסמן את System Tweaks לאחר נלחץ על האפשרות Tune Up ויפתח המסך הבא: נבחר בלשונית הסינכרון כמו המצב שמופיע למעלה, ניתן גם לראות שהתיקייה המיועדת לסינכרון היא My Documents של הזכרון הראשי נסמן שורה זו ואז מתאפשר סייר כדי שנבחר את התיקייה שברצונינו לסנכרן נאשר את הפעולה Done נצא מהתוכנה ולאחר יבוא Sr תהנו ##################################################

למעלה