עזרה ב- PHP, MYSQL...!??!

• פותח הנושא BDSM
  • פורסם בתאריך

BDSM

New member
עזרה ב- PHP, MYSQL...!??!

שלום לכל התומכות והתומכים, אני מנסה להעלות קובץ לתיקיית WEB. את כל נושא ה- UPLOAD פתרתי אבל השם של הקובץ לא נשמר בתוך השדה בטבלה של MYSQL. הגדרתי את שדה הטבלה כ- VARCHAR ואת הטופס כ "multipart/form-data". !???! מה לא בסדר ?? אולי הגדרות ב- PHP.ini ...?? בקיצור - זה האתר PHP הראשון שלי... תהיו עדינים בתגובות : ) ברי

צריך לראות קוד כדי לתת עזרה ספציפית

אבל: בפעם האחרונה שזה קרה לי, זה היה בגלל בעיה טיפשית: התג הסוגר של ה - form היה לפני השדה ב - HTML. שאלה: שם הקובץ הוא בעברית במקרה?

BDSM

New member
שוב אני : )

טוב. צירפתי קובץ. בדקתי את התגיות והכל כמו שאמור להיות... מקווה שהפתרון יבוא ממך. אגב, אם לא ציינתי - המון תודה מראש.

N i X

New member
מתחיל בPHP וכבר קוד כזה?

משהו פה לא מסתדר לי...

BDSM

New member
שוב אני : )

כן.מתחיל ב- PHP. למדתי את האובייקטים ואת ההגיון העומד מאחוריהם. את רוב הקוד אני בונה בעזרת תוכנות נילוות. ניסיתי להכניס אובייקט SESSION באמצע הקוד כדי לראות אם הקוד קולט את שם הקובץ, ואכן בדף הבא הוא הציג לי את שם הקובץ. בקיצור - תשובה ... יש לך ?

באיזה שדה הבעיה?

מצטער שאני קרציה, זה קוד יותר מורכב ממה שציפיתי לקבל, וקצת קשה לעקוב אחרי כל התנאים שעשית שם.

BDSM

New member
השדה של ה- FILE

ניסיתי להכניס רק את תוכן השדה (בלי UPLOAD) וזה גם לא מצליח. אני חושב שאולי הבעייה היא בהגדרות שלי של ה- MYSQL או של ה- PHP. אולי שם עשיתי משהו לא נכון. קבעתי את ערך השדה (ב- MYSQL) כ- VARCHAR (50).

נראה לי...

השדה
$_POST['GPHidden']​
זהה למשתנה
$_SESSION['GaleryPicture']​
אז למה לא להשתמש ישירות במשתנה? נראה לי שכאן הבעיה.

עוד משהו...

תנסה לכתוב:
$insertSQL = "INSERT INTO tbl_gallerypictures (GaleryPicture) VALUES ({$_REQUEST['GPHidden']})";​
במקום השורה שכתבת (עובר אצלי...) אגב לא הבנתי למה אתה מנסה לקבל ערך מוחזר משאילתת SQL שלא מחזירה ערך (אבל זה לא קשור לשאלה שלך...)

BDSM

New member
תשובה לשאלתך...

את ה- SESSION הוספתי כדי לקבל אינדיקציה אם אכן ערך השדה נקלט. ובדף הבא הוא מציג לי אכן את שם הקובץ מתוך ה- SESSION. אז התחיל שלב התסכול שלי והפנייה לפורום : )

BDSM

New member
טרם ניסיתי.

אני עכשיו בעבודה, הקוד בבית. אל תדאג, אני אעדכן ברגע שיצליח (או שלא..)

BDSM

New member
שמע... זה לא עובד...

ניסיתי להחליף את האובייקט FILE בתיבת טקסט רגילה INPUT.... ואז הקוד עבד והמחרוזת נכנסה לתוך ה- DB!!! מה יכולה להיות הבעייה ???

אוקיי - יש לי פתרון בשבילך

זה הפתרון:
$_FILES['main']['name']​
כאשר main הוא שם השדה של הקובץ ב - HTML ן - name מחזיר את שם הקובץ שכתוב שם. תגיד לי אם זה עובד אצלך.

BDSM

New member
אני עדיין מחפש...

לא הבנתי איפה אתה רוצה שאני אשתול את זה. במקום/ בנוסף ל... ?

למעלה