עזרה ב log2

sonkun

New member
עזרה ב log2

טוב, אני עכשיו בקטע שאני צריך לכבוןת 3 גנרטורים בשביל להגיע למעבדה של ג'רו, יש פה איזה גנרטור עם דינוזאור שאני צריך להעביר את הביצים שלו למקום המחומם, אבל הן כל הזמן נשברות, יש דרך להעביר אותן מבהלי להיתקל בנמרים ורובוטים מעצבנים? יש לי עכשיו פיקולו 27, וג'יטה 26, וגוהאן 18.

ashkeloni

New member
אוקיי...

מתי שאתה עובר מסך... אז תצמד לקיר מלמעלה...ואז שהיצור עובר וגם השתיים האחרים ירדו תרוץ מהר לפינה שיש בקצה הימני... שם אף אחד לא ירוץ עליך...ואז שהנמר עולה בחזרה לעמלה תרוץ מהר למטה ותצמד לקיר...ברגע שאתה עובר מסך אז אוטומטית הדמות שלך הולכת לדינוזאורית ומביא לה את הביצה שעליך...עם קצת אימונים אתה תצליח...

ashkeloni

New member
טוב...הנה מדריך פחות או יותר

אתה נצמד אל הקיר ומתי שכל היצורים יורדים למטה אתה רץ לימין

ashkeloni

New member
המשך

אחרי שרצת לכיוון ימין אתה נצמד לפינה ואף אחד לא יטריד אותך... ברגע שהנמר עולה למעלה תרוץ למעבר ותעבור למטה

ashkeloni

New member
המשך אחרון...

אתה נצמד לקיר הכי תחתון ורץ כמה שיותר מהר למעבר...וזהו...השאר אוטומטי ואתה רק צריך לחזור לקחת עוד ביצים

sonkun

New member
זה בלתי אפשרי

הם לא הולכים בקו ישר, כל פעם אחד מהם מבחין בי.

ashkeloni

New member
תחכה קצת...

זה אפשרי בהחלט... תנסה כמה פעמים ובסופו של דבר תצליח...

sonkun

New member
עזאזלללללללל

למעלה משעה אני מנסה לעבור את המשימה הזאתי ורק ביצה אחת הצלחתי להעביר. וזה גם היה במזל. אין לך שיטה יותר קלה?

ashkeloni

New member
מצטער...

ככה אני עברתי את המשימה... אולי לעידו או למישהו אחר יש עוד דרך...

sonkun

New member
העברתי עוד ביצה

עוד אחת נשארה, וזה גיהנום, אני מתחיל לצעוק תמותו כל פעם שהם מפילים לי את הביצה
משגעים יל את השכל, והאחים הקטנים שלי רבים כל הזמן, אני תיכף אשתגעעעעעעעעעע

sonkun

New member
חצי שמח חצי עצוב

העברתי את כל הביצים (סוף כל סוף) אבל עכשיו איפה הגנרטור השלישי?

ashkeloni

New member
אוקיי...

נכון איפה שיש את השער שחוסם את המעבדה של ג'ירו? אז אתם הלכת לכיוון ימין והיו שתי גנרטורים...בצד שמאל יש אחד... עכשיו....יהיה איזה בית עם מוזיקה...אתה תצטרך לכבות אותה...כדי לכבו8ת אותה אתה תכבה גם את הגנרטור...בדיוק לפני הבית תהיה מנהרה עם מתגים בצבעים שונים על הקירות...תדליק את המתגים ה-כחול,ירוק, שחור ואז זה יפתח דלת בתוך הבית ושם יהיה את הגנרטור...

למעלה