עזרה ב edirol orchestra

• פותח הנושא clio2
  • פורסם בתאריך

clio2

New member
עזרה ב edirol orchestra

קודם כל זה פצצה של VSTI ! אחלה ההמצלות כאן בפורום פתחתי VST ןהעלתי את ה edirol נגנתי והקלטתי מספר כלים בערוצי מידי שונים כשבכל ערוץ מידי התאמתי את הערוץ המקביל ב edirol. הבעיות הן: א. השליטה על הווליום במיקסר נעשית במרוכז על כל הכלים כעמודה של ה edirol ולא בנפרד לכל כלי (ערוץ מידי) . האם אני אמור לפתוח vsti לכל כלי ? - זה נראה לי בזבוז של משאבי המחשב . (בטוח יש דרך יותר אינטיליגנטית) ב. ברגע שאני סוגר את הקובץ ופותח אותו מחדש, כל ההתאמה שעשיתי לערוצי המידי לchanels ב edirol נעלמים ואז אני צריך להגדיר מחדש. תודה

טוב...בעיה מוכרת להלן התשובה

למדתי מKUNDARA).. אתה ניכנס לSYSTEM בממשק של הEDIROL ORCHESTRAL ואז תחת PREFORMENCE אתה לוחץ על LOAD ואז אתה טוען את קובץ הפריסט , אתה כמובן חייב לשמור אחד כזה (לכל פרוייקט יש פריסט משלו אם תרצה...) ולגבי 1 , הממשק הוא אותו ממשק , ואתה לא מעלה פעמיים או מספר פעמים את האפליקציה , האפליקציה נישארת בעינה אחת , פשוט זה מותאם לכל ערוץ בניפרד ולא ניטען פעמיים , אלא רק מראה לך כאילו שזה פעמיים או מספר פעמים , ככה שאתה לא מבזבז משאבים..שים לב תחת "תהליכים"

clio2

New member
אבל...

א. תודה ב. אני ינסה לגבי השמירה ג. אם אני מבין אותך נכון אני אמור ברשימה של ה VSti-ם לראות רק edirol אחד. כשניסיתי לפתוח 3 הוא פשט זרק אותי מהקיובייס (והמחשב שלי חזק) מה בעצם מייצגים ה orchestra 1ו orchestra 7 orchestra 5 orchestra 3 ? איך בעצם שולטים על הווליום של כל כלי בנפרד ?

TidalStudios

New member
Edirol

טוב ככה: לגבי השמירה, אתה רוצה שזה ישמע בדיוק כמו שבנית, כדאי שתעשה SAVE בכל ארבעת הפרמטרים שיש שם ברשימה של ה SYSTEM. לגבי הפתצחיה של שלוש אורקסטראלים שונים, מה הטעם הי יש לך 16 ערוצים שונים שאפשר להלביש עליהם הכל, כמה אתה עוד צריך 900 ? מה אתה בונה פילהרמונית גינס? סתם הגזמתי אבל תקשיב. קודם כל המחשב שלך זרק אותך כי לא באמת טרחת לקנות את התוכנה נכון? אז תשלם על זה. כמו ששילמת על המחשב החזק. לגבי הערוצים במיקסר ("מה בעצם מייצגים ה orchestra 1ו orchestra 7 orchestra 5 orchestra 3 ? איך בעצם שולטים על הווליום של כל כלי בנפרד ? ) אם תלחץ על הכפתור שנקרא OUTPUT תוכל לראות פריסה של כל הערוצים, ולאיזה ערוץ כל אחד נשלח (כרגע כולם על 1) ככה שאתה יכול לשלוח כינורות לערוץ אחד וחצוצרות לערוץ אחר. כל מה שנשאר זה לפתוח עד 16 ערוצי מידי project -> add track -> midi לבחור בכל ערוץ ב OUT את ה ORCHESTRAL ומתחת איפה שכתוב CHN:1 לשנות את המספר בהתאם לערוצים שאתה רוצה לנגן. אגב כדי לשלוט על ווליום של כל ערוץ בנפרד יש ליד כל שם של כלי סליידר צבעוני עם המילה VOL. אם אתה צריך הסבר יותר מפורט, אז תעשה קורס או משהו. סתם. העיקר שנשמע משהו שיוצא מכל הבלבול מוח הזה. [email protected] [email protected] [email protected] ICQ: 306-243-271 זהו אני הולך להתעלף.

LostDecade

New member
Edirol

חבר השמיע לי וזה פשוט הדהים אותי עד עכשו לא תפסתי מה זה בעצם VSTI יש לכם המלצות על דברים נוספים ברמה כזאת ששווים קנייה? סינתים, תופים? פשוט מדהים האיכות!

למעלה