עזרה ב-C# למתחיל

dkeshet

New member
עזרה ב-C# למתחיל

שלום אחרי שנסיתי עד 3 בלילה נכנעתי ואני רוצה להסתייע בעזרתכם כדי להבין מה אני עושה צרפתי 4 קבצים קובץ בשפת C נמצא בכתובת www.asp-sites.com/cs/digits.c שרץ ומראה ספרות על המרקע כל ספרה בעצם מורכבת מ-5 מקטעים שכל אחד בנוי מ-3 חלקים היתר בלינקים- קובץ mikta.cs שמציג על המסך מקטע אחד(רץ עם קלט) הקובץ או הקבצים הבעיתיים digits.cs digitshafuch.cs כאן נתקעתי בשגיאות חסרות פשר הקובץ השני הוא אותה תכנית שהפכתי סדר של CLASSES ואז שוב קיבלתי שגיאות שעל פניו לא הגיוניות החשד שלי שאולי יש לי חוסר ידע מהותי בבנית קונסטרקטור שמקבל פרמטרים, כלומר לא קונסטרקטור פשוט אבל אני ממש מרגיש תקוע אודה לכם אם תוכלו להעיף מבט ולכוון אותי תודה

gilad g

New member
אי אפשר לצפות בקבצים..

אנא צרף אותם פה, בתור קובץ txt

dkeshet

New member
עזרה ב-C# למתחיל, עם הקבצים

שלום אחרי שנסיתי עד 3 בלילה נכנעתי ואני רוצה להסתייע בעזרתכם כדי להבין מה אני עושה צרפתיקובץ TXT המכיל 3 קבצים התכנית בסך הכל מקבלת ספרה ומציגה אותה כך על המסך ***** * * ***** * * * * ***** כל ספרה בעצם מורכבת מ-5 מקטעים שכל אחד בנוי מ-3 חלקים הקבצים המצורפים mikta.cs שמציג על המסך מקטע אחד(רץ עם קלט) הקובץ או הקבצים הבעיתיים digits.cs digitshafuch.cs כאן נתקעתי בשגיאות חסרות פשר הקובץ השני הוא אותה תכנית שהפכתי סדר של CLASSES ואז שוב קיבלתי שגיאות שעל פניו לא הגיוניות החשד שלי שאולי יש לי חוסר ידע מהותי בבנית קונסטרקטור שמקבל פרמטרים, כלומר לא קונסטרקטור פשוט אבל אני ממש מרגיש תקוע אודה לכם אם תוכלו להעיף מבט ולכוון אותי תודה

gilad g

New member
לא הבנתי איפה הבעיה..

אני לא אדבג קוד שלם, לא בשביל זה אני פה. נסה למקד יותר את הבעיה שלך... איזו הודעת שגיאה אתה מקבל? על איזו שורה?

dkeshet

New member
השגיאות בקובץ digitshafuch.cs

זה בדיוק אותו קובץ אלא שכאן החלפתי וקודם יש את class dispNum ולכן השגיאות מתגלות קודם

למעלה