עזרה ב- C++ דחוף!!

BARRA

New member
עזרה ב- C++ דחוף!!

יש לי לעשות עבודה בזה ואני לא מבין כלום!! המורה שלנו פשוט גרועה בזה אז אני צריך עזרה דחוף! אני צריך לעשות שתי שעונים ולבדוק אם ההפרש ביניהם הוא שעתיים ולהחזיר אמת או שקר. והשעון צריך להיות גם שעון הגיוני ולא סתם. מי שיכול להביא לי משהו מוכן כי אין לי מושג איך לעשות את זה בכלל. בתודה מראש לכל מי שעוזר.

BARRA

New member
תודה.

שמע אחי אם אתה לא מאמין אל תאמין. אתה לא חייב להגיב אבל תודה שהגבת לפחות מישהו מסתכל. למורה שלנו זה השנה הראשונה שהיא מלמדת c++ והיא לא מסתדרת עם התוכנה. ואני לא מבין אצלה כלום לכן ביקשתי עזרה. אם הייתי יודע משהו הייתי עושה לבד.

voguemaster

New member
אוקיי אבל עם כל הכבוד

אתה מבקש משהו מוכן, אף אחד פה לא ייתן לך דבר כזה

BARRA

New member
הנה כמה פרטים.

אוקיי זאת השאלה עם הפרטים: להגדיר ולממש מחלקת שעון. המאפיינים: שניות,דקות ושעה. המטודות: שעון חוקי, מחזיר ערך אמת או שקר אם חוקי, האם חצות - מחזיר ערך Bool , להציג את הזמן - להדפיס אותו, להחזיר את הפרש הזמן בין שתי השעונים. אם תוכל לעזור אני מאוד אשמח כי אני ממש טמבל בזה ואני לא מבין כלום.

BARRA

New member
כלום אני לא יודע בזה כלום.

אני לומד את זה רק חודשיים וכבר אנחנו מסיימים את זה ולא למדנו כלום.

DecayCell

New member
|גלגולעיניים|

חבוב, אף אחד לא יכין את שיעורי הבית בשבילך... מה עם אחרים בכיתה שלך, הם גם לא יודעים כלום?

enriquex

New member
"רק" חודשיים!!!

באמת?? איך מצפים מכם שאחרי "רק" חודשיים לימודים להכין תוכנית כלכך מסובכת??? בחייך... כולה תוכנית עם כמה משתנים וכמה לולאות של מקסימום 20 שורות... אם אתה צריך ללמוד בשביל זה יותר מחודשיים אז כדי להכין תוכנית רצינית אנחנו נחכה לאלף השלישית...

BARRA

New member
ואתה אני מניח גאון.

כפי שאמרתי מה שלמדנו עד עכשיו בחודשיים זה רק Rectangle ואפילו זה לא עבד וזה עוד היה מהדפים של המורה. אתם סתם פורום זבל בלי בושה. ולא צריך את העזרה שלכם, בפורום אחר כבר עזרו לי בלי לשאול שאלות כי הם גברים אמיתיים שעוזרים למי שצריך עזרה (וזה עוד היה בפורום של ראפ!!!) ואני לומד גם תואר של חברת סיסקו CCNA שלא רואה את התכנות הקקה הזה לכן אל תנסה להיות ציני ולהראות שאתה חושב שאתה יותר חכם ממני.

InfectedM

New member
גם פה ניסו לעזור לך, רק שאתה רוצה

פתרון ולא הנחיה או עזרה. אם היית מתחיל לבד ומראה איפה אתה מתקשה היית מקבל עזרה. הוא לא ניסה להראות שהוא חכם ממך.

BARRA

New member
שמע אחי...

בפורום השני נתנו לי פתרון בלי שום שאלות נתנו לי הכל מוכן. אני לא צריך עזרה כי אין לי שום נסיון עבר עם התוכנה הזאת כפי שאמרתי. אין לי בעיה עם ההוא אבל שלא יתנשא מעלי. זה שנה ראשונה(חודשיים) שאני לומד את זה ולא למדנו עדיין כלום פשוט כלום. אם הייתי יודע איך להתחיל הייתי מבקש עזרה ולא פתרון.

InfectedM

New member
זה שנתנו לך פתרון מוכן לא אומר

שאתה יודע לפתור בעיות כאלה. תסכים איתי? לא היית מעדיף לנסות וללמוד לבד עד שתצליח? אתה לא חייב לחכות שהמורה תלמד, יש מספיק דרכים ללמוד לבד אם אתה באמת רוצה לדעת את החומר.

BARRA

New member
אז זהו שהחומר הזה לא מעניין אותי

זה התנאי שנתנו לנו בביצפר ע"מ להמשיך יג' וללמוד תקשורת של חברת סיסקו. ולכן אני חייב ציון עובר ותאמין לי שניסיתי לפתור ולא הצלחתי. תאמין לי שאני לא אוהב לבקש פתרון אבל הפעם כבר התייאשתי.

methadonepretty

New member
אל תהיה קשקשן.

עשיתי י"ג, ויותר מאוחר פגשתי עשרות אנשים ממכללות בכל הארץ שעברו את אותה הדרך. המסלול של סיסקו בדיחתי לגמרי, ואתה לא מקבל ממנו CCNA שלם. רוב החומר בי"ג, אם זה מעניין אותך, סובב סביב אלגוריתמיקה, מבני נתונים ותכנות באסמבלי, שלא לדבר על זה ש-C++ נכנס חזק לתוכנית הלימודים בשנים האחרונות.

vinney

Well-known member
לא עניין אותך למה זה תנאי?

למה אתה חושב שסיסקו דורשים את זה? אולי כי תצטרך לדעת את זה בהמשך הלימודים ? מה תעשה, תרוץ עם כל בעיה שאתה לא יודע לפורומים? גם כשתתחיל לעבוד במשהו? אתה תקבל את האפס שלך, אם לא היום, אז מחרתיים. רק שהיום עוד היית יכול להתחיל ללמוד, מחרתיים יהיה מאוחר מדי, וזה נורא מבאס שזורקים אותך מי"ג, ישר לטירונות חי"ר.

BMWE

New member
בנוסף למה שענו לך

ובקשר לתואר... אני מנסה לדחוף ושום דבר לא נדחף.
בחייאת, אולי תגגל ותמצא חומר אם אתה לא מבין? הדרך להצלחה היא השקע

למעלה