עזרה ב גנו פרו

• פותח הנושא zogu
  • פורסם בתאריך

zogu

New member
עזרה ב גנו פרו

מה עושים כשמכניסים זוג הורים- אבל כשהעץ מתחיל מלמטה ולא מלמעלה. ז"א- אני מקלידה את שמי ושם בעלי ואת כל המליון ילדים שלנו... כלבים וחתולים..... אח"כ עשיתי או.קי, זה נתפס ויש לי שוב מסך, ואז אני נכנסת חזרה אל שמי, ורוצה לפתוח עוד זוג הורים- שלי. אבל כתוב לי שיש כבר ילד אחד (אני)אבל גם שם יש עוד מליון ילדים, כלבים וחתולים..... עכשיו כשאני רוצה להוסיף את שמי- אז מתווסף עוד ילד אחד יותר, למה? הרי זה ההמשך מהכיוון שלי- כלפי מעלה (משמע אחורה ממני- הורי ואחיי..כלבים וחתולים וכד'). מה עלי לעשות תודה לגאוני הדור

יעלאיזנ

New member
איך להוסיף הורים

גם אני הולכת באותה שיטה (אחורה). כשאת רוצה להוסיף הורים תקליקי עלייך ותבחרי בסרגל הכלים את הריבוע "new parents" ואז תקליקי עליהם ותוסיפי את פרטיהם. לאחר מכן תקליקי על אחד ההורים ותבחרי שוב בסרגל הכלים בריבוע "new son" או "new daughter" וכן הלאה. זה מאד פשוט כשלומדים ומתרגלים לזה.

zogu

New member
השאלה שלי הייתה אחרת

למה כשאני מקליקה על New parents ורוצה להכניס את שמו של הילד שממנו אני מקליקה אז את אותו השם אני לא יכולה להקליק תמיד מופיע לי אחד נוסף או- כתוב 1 child אז אם לא הוספתי אותו מה שקורה שלזוג הורים יהיה רשום ילד פחות, אבל מספר ילדים שיוצא מאותו הזוג יהיה נכון יש כאילו דבר והיפוכו

יעלאיזנ

New member
את הילד שממנו את מקליקה את לא צריכה

להקליק שוב. הוא כבר מחובר ומופיע אוטומטית בתור הילד של ההורים שלו. אני לא כל-כך מבינה איך את מגיעה למצב שיצרת לילד הורים אבל הוא לא מופיע בתור הילד שלהם.

zogu

New member
כשאני מקליקה על שם כלשהו

ופותחת לו עוד הורים ומקליקה מחדש ממלאת את שמות ההורים ומוסיפה ילדים אבל אין באפשרותי להקליק מחדש אצל אותם הורים את שמו של הילד שממנו יצאו ההורים יש מבין?

כאשר את מקליקה על אדם ולוחצת על

כפתור "הוסף הורים" - הוא כבר משוייך כבן שלהם!!! את, אמנם, מוסיפה להם רק את הילדים האחרים (יעני, האחרים של האדם המקורי), אך לאחר שתסיימי, תראי כי כל ילדיהם נמצאים. ארנון

zogu

New member
נכון בזה נוכחתי לבדי

אבל, כשפותחים לראות את רשימת הילדים של אותם זוג הורים אותו אחד לא מופיע ברשימה אז י צריך לנחש שגם הוא שייך?

וודאי שהוא אמור להופיע. אם אינו

מופיע - כנראה עשית משהו לא בסדר. סדר הפעולות הוא כזה: * סימון האדם ללא ההורים עם העכבר; * לחיצה על "הוסף הורים"; * הוספת פרטי ההורים; * סימון קשר הנישואין בין ההורים החדשים; * לחיצה על "אשף המשפחה". עכשיו, באשף אמור להופיע הבן ואפשר להוסיף לו אחים ע"י "הוסף ילדים". ארנון

zogu

New member
איזה "ברוח"- עכשיו עליי להתחיל הכל

מהתחלה?... אני בצרות אמיתיות. הכנסתי בנתיים לפי הבנתי ודרכי(עד שקיבלתי את העזרה הזאת...) את כל שמות האנשים שיש לי מעל מאה!!!! איש קיבינימט עליי. יש דרך כלשהי להציל את המצב? או עליי להתחיל מאפס? על זה נאמר : " הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות"

zogu

New member
על מה לוחצים כדי לסמן קשר בין

ההורים החדשים?

למעלה