עזרה בתפעול sansa

nirschneider

New member
עזרה בתפעול sansa

קניתי אתמול נגן של סאנדיסק, sansa. לא הצלחתי להבין איך אני מעביר אליו אלבומים בצורה מסודרת, כך שזה יהיה מסודר לפי אמן, אלבום וכו'. הבעיה היא רק עם אלבומים שהורדתי ושהקבצים שלהם לא מסודרים כך מראש. ניסיתי דרך המדיה פלייר לפי ההוראות של הנגן ונכשלתי. מישהו מכיר ויודע להסביר? תודה

Fuhor

New member
אתה צריך לסדר את התגיות של הנגן.

יש תוכנות שיכולות לעזור בזה. בפורום הזה ממליצים על mp3tag (חפש בגוגל). הנגנים של סנדיסק בעיקרון עובדים על בסיס תגיות (חוץ מהפיוז שיודע גם לעבוד עם תיקיות בגרסת הקושחה האחרונה שלו). אם יש לך הרבה אלבומים כאלה, זה יכול לקחת זמן. מציעה לפנות יום-יומיים (או שבוע שבועיים - תלוי כמה אלבומים כאלה יש לך) לעבודה הזאת (לי לקח שלושה חודשים לסדר את כל האוסף שלי - יותר מ-60GB של מוזיקה...).

Fuhor

New member
אם האנגלית שלך טובה - תוכלי לקרא על זה

בקישור הבא: http://en.wikipedia.org/wiki/ID3 בגדול, טאג זה אזור בקובץ שמכיל מידע על שם השיר, האמן, האלבום, שנת הוצאה ועוד מידע מהסוג הזה. הנגנים יודעים לקרא את התגיות הללו ולסדר לפי המידע שיש בהם את הנגן. כלומר הנגן ירוץ על כל השירים שיש (יבנה לעצמו מסד נתונים), יוציא את המידע מכולם ויסדר את כל השירים מאותו אלבום ביחד, את כל השירים של אותו מבצע ביחד וכו'. זה מאפשר לנו ליצור חיתוכים של השירים. למשל אני רוצה לשמוע את כל השירים של שלמה ארצי שיש לי בנגן, אני אבחר ב-יוצר בנגן ואחפש את שלמה ארצי. או אם אני רוצה לשמוע את האלבום איה כורם (של איה כורם), אחפש ברשימת האלבומים את איה כורם ובכניסה אליו אקבל את כל השירים שיש באלבום (כל זה בהנחה שהכל מסודר כמו שצריך). אבל אם התגיות לא מכילות את המידע הנכון או לא מכילות מידע בכלל - הנגן לא יוכל לסדר את המידע בצורה הנכונה ויצור בלאגן.

למעלה