עזרה בתכנון ערב...

kuper

New member
עזרה בתכנון ערב...

שלום לכולם, אני עם חברה שלי כבר כמעט 3 שנים, בתקופה כזאת כבר הספקנו לעשות כמעט הכל, והדגש הוא על הכמעט. בעוד יומים אני עושה לה ערב רומנטי, הבעיה הגדולה היא שאני לא אוהב לעשות דברים פעמיים, וכבר עשיתי לה ערבי רומנטיקה כאלו ואחרים, צירפתי תמונה לדוגמא לערב שעשיתי לה, ועכשיו חזרה לכמעט, תעזרו לי בבקשה למצוא את הכמעט, לתכנון ערב מושלם, שלא ישכוח לעולם. חשבתי על משהו בסגנון ערב המזרח הרחוק (סושי), כריות על הרצפה, אבל זה רק תחילת מחשבה, עוד נקודה קטנה וחשובה, אני סטודנט, עם כל המשתמע מזה (בלי יותר מדי הוצאות) תודה

dor4231

New member
מה זה ערב?

מבחינתך זה לגיטימי לקחת אותה לטיילת בחוץ?... ואם יורד גשם. אז שנייכם תחת מטרייה אחת?... זה רומנטי? לכתוב לה איזה שיר ולתת לה אותו במקום מיוחד עם ורד אדום. ערב שלם אני לא יכול לתת... אבל נתתי מה שיכולתי... שזה גם משהו מה עוד אפשר?... (תן כיוון... מה היא אוהבת? אתה הרי איתה 3 שנים)

kuper

New member
בהתאם למזג אוויר

חשבתי בהתחלה לעשות ארוחה בשקיעה על הצוק בשפיים (למי שלא מכיר זה המקום המושלם), אבל מישהו החליט להרוס לי את התוכניות עם מזג אוויר גשום וקרררר..... אז אין ברירה להישאר בבית. אז החלטתי להתחיל את הערב עם ארוחה (ואני ממש לא בשלן דגול) אז תעזרו לי בבקשה לחשוב על משהו להכין, פשוט להכנה. זה יוריד מהערך אם אביא משהו מבחוץ (טייק אווי)? להמשך הערב חשבתי על משחק זוגי כלשהו, שגם בזה עוד אצטרך עזרה, למרות שחשבתי על סרט אבל בד"כ אני נרדם בסרטים לא מעניינים. ושוב תודה על העזרה...

וואוו- צוק - מדהים!!

לא מכירה את המקום כל כך אבל זה נשמע לי אחלה רומנטי בעולם!!!!! עכשיו בחורף אתה יכול לקחת אותה למסעדה קטנה רחוקה ורומנטית רק לכם ושם תאכלו לכם בכיף, תזמין מקומות כמובן מראש, תבקש מהמלצר שיכון לכם שולחן נעים ורחוק ותגיד לו שזה לאירוע מיוחד (כאילווווווו) בארוחה עצמה תחזיק לה את היד מידי פעם תתן לה נשיקה ותוציא לה שם הזמנה זוגית לספא אפשר לעשות את זה גם תוך כדי סוף השבוע ואז מהמסעדה אתה ישר מקפיץ אותה לצימר אווווווו שאפשר ישירות להביא אותה לצימר שהזמנת מראש ושם תיהיה ארוחת ערב רומנטית שהזמנת מראש ואז משם זה יגלוש לסוף שבוע בהחלט מענג ונעים לשניכם

kuper

New member
הזכרתי שאני סטודנט

סטודנט פירושו למי שלא יודע: לחיות בצימצום מקסימלי, ולהנות ממה שיש בכל אופן, אם היה כסף.... הרעיונות היו פורחים.... צימר בצפון ארוחת ערב לבד באחד הכוכים העל נחל שניר.... ספא... אבל בינתים חזרה למציאות של סטודנט....

eran1901

New member
איפה הצוק הזה?

הייתי שמח לדעת איך מגיעים וקצת יותר מידע.....מקום שהייתי רוצה לקחת לשם את חברה שלי במזג אוויר קצת יותר ריאלי

למעלה