עזרה בתכנון המטבח

מצב
הנושא נעול.

ARCH 2

New member
עזרה בתכנון המטבח

עזרה בתכנון המטבח
אני מקווה שתוכלו לעזור לי, למרות שאולי אתם לא מתעסקים בדברים כאלה. אני מתלבטת בסידור המטבח המצורף. זהו הסידור שהקבלן נתן. אני מנסה לשחק עם שינויים, אבל שום דבר לא נראה לי "מושלם" (יש חיה כזו בכלל???). הצרכים שלנו הם: כמה שיותר מקומות איחסון, מקום לטוסטר אובן ולמיקרו (שניהם בשימוש יומיומי). אנחנו לא אוהבים מדפים, כן אוהבים קלפות וחשובה לנו הסימטריה. המטבח פתוח לסלון (אנחנו מתכננים להוריד את דלפק הגבס ולשים אי במקום. אשמח מאוד לתובנות מכם. אני די אבודה.

gerson1

New member
כלומר התכנית ששלחת לא התכנית

עזרה בתכנון המטבח
אני מקווה שתוכלו לעזור לי, למרות שאולי אתם לא מתעסקים בדברים כאלה. אני מתלבטת בסידור המטבח המצורף. זהו הסידור שהקבלן נתן. אני מנסה לשחק עם שינויים, אבל שום דבר לא נראה לי "מושלם" (יש חיה כזו בכלל???). הצרכים שלנו הם: כמה שיותר מקומות איחסון, מקום לטוסטר אובן ולמיקרו (שניהם בשימוש יומיומי). אנחנו לא אוהבים מדפים, כן אוהבים קלפות וחשובה לנו הסימטריה. המטבח פתוח לסלון (אנחנו מתכננים להוריד את דלפק הגבס ולשים אי במקום. אשמח מאוד לתובנות מכם. אני די אבודה.
כלומר התכנית ששלחת לא התכנית
אז הקיר של המקרר כולו ארון ללא משטח עבודה ובאותו עומק-עד קו מזוזת החלון, חלקו פתוח לבקבוקים בעיקר לאוורור (תחושה) הקיר של החלון יקבל את הכיור ומדיח, אולי כיור כפול אם כי שווה לשקול את החלפת התנור למשטח זה (כיריים + תנור BUILT IN או יחידה אחת והכיור יהיה באי שמקבל עובי גדול יותר משמש לאחסון בחלקו וחלקו לישיבה וכמובן כך הכיור שהנו לפעילות פונה לרחוב הפנימי של הבית, לכיכר הפנימית-הסלון

מצב
הנושא נעול.
למעלה