עזרה בתחמיץ

עזרה בתחמיץ

שמעתי שאפשר להכין מקליפת האבטיח קוביות כבוש. יש למישהי מתכון? תודה

יפית מן

New member
גולדה-לה תבורכי אכן גן עדן../images/Emo24.gif

כהרגלי בקודש לא התעצלתי ועשיתי את המרשם של החלות של אמך רק שאני עשיתי לחמניות מעין עולם הבא , הילדים אצלי במשפחתון נהנו וכל אחד רצה תוספת וכן אני טעמתי ויצא מדהים רק שאני לא אוכלת קמח לבן ,האם אפשר את אותו דבר מקמח מלא?תשאלי בבקשה את אמך לא אני ולא בן זוגי אוכלים קמח לבן אשמח לקבל תשובה בהקדם שאוכל להכין לשבת תודה,וישר כח גדול ממני יפית

יפית כל הכבוד על החריצות!!!

ולשאלתך- אמא שלי גם לא אוכלת קמח מלא ומכינה את את החלות מקמח מלא 70 % (הבהיר יותר נדמה לי) ויוצא לה פשוט מעולה ! הקטע החזק של החלות האלה מלבד המרקם גם השמירה על הטריות- שבת בבוקר כאילט יצא עכשיו מהתנור (יחד עם זה אני מקפיאה ומוציאה בבוקר) שכחתי לציין כטיפ שכשהחלות יוצאות מהתנור מיד להפוך אותן כדי שהחלק התחתון לא יקבל אדים. יפית שימחת אותי.

יוכי68

New member
מתכון לאבטיח כבוש ..עבורך יין לקידוש

אבטיח כבוש עיזבו את המלפפונים הכבושים, על אבטיח כבוש שמעתן? מעדן בסגנון רומני, תוספת מעניינת לארוחה מאת: באדיבות אתר חביבה על הצלחת 25/07/2008 החומרים 1 אבטיח גדול שטוף ומחולק לקוביות עם הקליפה 1 חבילה שמיר 5-6 גבעולי סלרי 1 ראש שום מקולף 1 כף חומץ לכל צנצנת 1 כפית מלח לכל כוס מים חמים עד מילוי הצנצנות אופן ההכנה שמים בצנצנת לסרוגין שמיר, סלרי, קוביות אבטיח ושום. מרתיחים מים ומלח, מצננים מעט ושופכים לצנצנת. לכל צנצנת מוסיפים כף חומץ וסוגרים (לא לגמרי, בגלל התסיסה). כך ממשיכים עם כל צנצנת עד גמר קוביות האבטיח. מעמידים את הצנצנות על מגש או צלחת גדולה ל-5 ימים בערך.מדי יום מנערים את הצנצנות. לאחר מכן שומרים סגור הרמטי במקרר.

../images/Emo48.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

חוזרת א

New member
חמותי מכינה את זה

הם מאוד אוהבים אני -פחות... אגב, נעים מאוד פעם ראשונה בפורום

למעלה