עזרה בתופים

• פותח הנושא kinay
  • פורסם בתאריך

kinay

New member
עזרה בתופים

אוווווף.. יש לי איזה שיר שלי שאני עובד עליו ופתאום עלה לי רעיון להכניס באיזה קטע; "מארש צבאי" לתופים... ואני פשוט לא מצליח!! ניסיתי לקחת מאיזה שיר שיש לי פה בבית אבל הקצב לא תואם.. יש למישהו הצעות לעזרה? נ.ב הבעיה במארש זה שהסנר חוזר על עצמו במין דיליי.. אקיצר אתם יודע כבר מה זה מארש..

HeavenlyB

New member
יש סטים של תופים שכוללים את ה "רול"

פשוט חפש סימפול של DRUM ROLL

kundara

New member
כה

ובאותה תיקיה יש גם ואן שוטים, הרולים מגיעים בלופים (המכובדים) ככה שתוכל להתחיל ולעצור מתי שבא לך, ומצד שני לשחק עם ואנשוטים של הסנר. one shot-דגימה של נקישה אחת

kinay

New member
תודה, רק לא ברור לי כ"כ..

איזה תיקייה? מאיפה אני משיג את הרולים האלה? אתם רוצים להגיד לי שיש תופים במיוחד למארש??

kinay

New member
כמו בביה"ס: "מארש זה..:"

מכיר את השיר החדש של אמינם?, התופים (הקצב) שיש שם זה נקרא מארש. כשמרימים דגל בטכסים, או בכל מוסיקה צה"לית כזו או אחרת...

HeavenlyB

New member
סוג של מקצב

בתקופות ישנות יותר (כנראה לפני שנולדת) בין הלוחמים היו גם מעין מתופפים שהיו צועדים איתם. (מארש - צעדה, מצעד) וזה היה המקצב בו הם השתמשו בזמן הצעידה. משם זה התחיל. אח"כ זה הפך לריקוד, שדי מזכיר צעידה של חיילים. עם אותו סגנון מקצב.

kundara

New member
דיסקים של סמפלים

בקטגוריה אורקסטראל... אממ, או דיסקים של סמפלים של תופים

תכתוב לבד לפי קצב השיר מה הבעיה

שים את ה16 תיבות הראשונות בלופ ותתחיל, תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה , תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה תה . חחחחחחח אם הבנת יהיה לך קל לאלה דישששששששששששששש בום

kinay

New member
אתה תותח!

אחי הרגת אותי מצחוק.. זה נשמע קל, רק שזה קצת בעייתי, תנסה ותבין לבד... במארש הסנר נותן הידהוד קל בסופו, ואם תשים סנר שחוזר על עצמו זה בכלל לא דומה, אבל תודה על הניסיון! תנסה, אם אתה מצליח תודיע לי. תודה!

kinay

New member
יש לי עוד שאלה בהקשר..

אפשר לשנות את הטמפו של קטע שהורדתי משיר??

אפשר כמובן בטוח שבוודאי.כנס

ראשית אני מתופף 26 שנים ואני אומר לך שאפשר, אולי תנסה לעבוד קצת על הרגש של הסנר בווליום של כל מכה בניפרד. אגב אני יודע שהצחקתי אותך כי גם אני התפוצצתי פה. תשובה שניה, אם אתה מעלה קובץ אודיו תעשה לו סטרתש.תלחץ שלושה פעמים על המיספר 1 בהצלחה.

kinay

New member
תגובה פרטית

אולי אני אשלח לך את הקטע באיי סי קיו בקובץ של הקיובייס ככה שיהיו לך את כל הערוצים, ותעשה לי את המארש בקטע שאני אגיד לך?
מתאים? אם כן,ICQ: 160350110 תודה בכל אופן!

אני מסביר מה שאני יכול

אנחנו לא בשיעור פרטי . ואנחנו בפורום קיובייס ואני מדבר על תוכמה אחרת . אז אני מעדיף לא להרחיב בכל מקרה אני חוזר שוב זה אפשרי על ידי תוכנה שנקראת אסיד וכנראה גם בקיובייס 3.

למעלה