עזרה בשתי מילים

amirkol

New member
עזרה בשתי מילים

שלום לכולם, אשמח לדעת האם מישהו כאן יכול לעזור. נתבקשתי לסייע בתעתיק המילה Fe'alm שזה אמור להיות "ביי" או להתראות, אולי בסלנג כלשהו? המילה השנייה קשורה לאוכל. זוג של תבשיל/קדירה או מאכל אחר שנקרא בשם הדומה למילה "סליטה"? יש רעיונות למישהו, תודה לכולם... שבוע טוב.

niya

New member
היי mirkol וברוך הבא

לצערי הרב אני לא יכולה לעזור לך בבקשה שלך. אבל - אני אשמח להסבר על החתימה שלך...

amirkol

New member
אולי בכל זאת מישהו יידע מאוחר יותר....

לגבי החתימה, זה נותר מהימים בהם הייתי עסוק בחקר גנאולוגי (היינו, חקר שורשים משפחתיים). יש בתפוז פורום מפואר בנושא בו הייתי פעיל בעבר, כיום, לצערי, לא. כלל השמות הן כאלו הקשורים באילן היוחסין המשפחתי ובעקבותיהם את/ה בולש (כחוקר חובב).

amirkol

New member
היי, תודה...

לא, אני רוצה לדעת איך רושמים סליטה בפרסית...(ו-fe'alm, אם יש מילה כזו, אמורה להיות במובן של להתראות)... אם אפשר כמובן, תודה...

פרויז1

New member
../images/Emo13.gifאני חושב שהתלוצצו אתך !

המילה הראשונה : Fe'alm לא מוכֵּרת לי. מאיזו עיר/מדינה??? מאיזו עיר החברים שלך שמהם למדת את המילים? המילה השניה : "סליטה" = selite פירושה : פרוצהאו משו בכיוון זה. כותבים אותה : ص ث س لی ط ت ه כאות ראשונה : האות ס תבחר אחת משלוש הראשונות המודגשות. וכאות רביעית ט תבחר אחת משתי המודגשות. תגיד! מי לימד אותך את המילים האלו?

amirkol

New member
אני לא בטוח...

היי, קודם כל, תודה על המענה. למיטב הערכתי מדובר בסוג של תבשיל או אוכל אחר כלשהו ולא פרוצה או משהו דומה. ייתכן ואני טועה. מכל מקום, תודה על הטרחה... שבוע טוב לכולם, אמיר.

פרויז1

New member
אמיר תבדןק שוב את המקור שלך,

ותברר מהן בדיוק המילים ומאיזו עיר/מדינה ?

למעלה