עזרה בשירי אהבה

ש 19

New member
עזרה בשירי אהבה

שלום לכולם! אני רוצה להכין לחבר שלי דיסק עם כל מיני שירי אהבה\שירים שקטים ויפים אפשר לקבל המלצות לשירים?..

הנה כמה רעיונות ../images/Emo62.gif../images/Emo79.gif

אהבה- דניאל סולומון
שיר אהובת הספן- ריטה
אהבה בסוף הקיץ (האוהבים הצעירים)- צביקה פיק
אהבה היא שיר לשניים- אילנית
אין עוד סיכוי- הראל סקעת(לא יודעת אם הוא המבצע המקורי, כי לא מכירה את השיר, אבל אהבתי את המילים).
אלוהים נתן לך במתנה-איתן מסורי, ממליצה לך על הביצוע של איתי טיראן וחני פירסטנברג ו... זהו, לא עולה לי עוד
תכתבי בבקשה איזה שירים שמת, כי אני גם מתכננת להכין דיסק עם שירי אהבה כחלק מהמתנה שלי לשנה שלנו
בהצלחה

ש 19

New member
מצאתי אתר עם רשימת שירים

http://www.biglove.co.il/articles.php?mode=showItem&sectionID=36&id=266 מקווה שעזרתי גם :)

ש 19

New member
רשימת השירים

נראה לי זה לא עלה טוב.. זה השירים שהם נתנו: Again - Lenny Kravitz GoGo Dolls – Iris INXS - Beautiful Girl Endless Love - Mariah Carey Frozen - Madonna Genie in a Bottle - Christina Aguilera Here With Me - Dido Hotel California - The Eagles I Don't Wanna Miss a Thing - Aerosmith Bob Marley - One Love I Keep Fallin - Alicia Keys If You Had My Love - Jennifer Lopez Imagine - John Lennon I'm Like a Bird - Nelly Furtado Layla - Eric Clapton Light My Fire - The Doors More Than Words - Extreme November Rain - Guns 'n Roses Take My Breath Away - Berlin Woman - John Lennon Wishing I Was There - Natalie Imbruglia Unbreak My Heart - Toni Braxton To the Moon and Back - Savage Garden

A d i 23

New member
בטאגליינס יש שרשור..

מלא בשירים, כך שאת יכולה להיעזר בו. מעבר לזה את יכולה להיעזר באתר "שירונט" תזרקי שם בחיפוש מילים ידועות בשירי אהבה, כגון "אוהבת" "מתגעגעת" וכו' וכו' ותקבלי רשימה, של המון המון שירים ידועים וטובים..

למעלה