עזרה ברשימה

memko

New member
עזרה ברשימה

אנו נוסעים השבוע לאילת עם תינוק בן חודשיים. יש לכן רעיונות למה אסור לי לשכוח בשבילו? אני מנסה לארגן רשימה מה לקחת וזה כל כך מסורבל.. אני לא מניקה תודה.

אוצה

New member
הנה ההצעה שלי

בגדים להחלפה (המון- לפחות שתי חליפות ליום). טיטולים (קחי חצי חבילה והשאר תקני באילת) מגבונים לחים מוצצים (ברבים) בקבוקים (אם את בבית מלון קחי את הסטריליזטור איתך בטח יתנו לך לחטא את הבקבוקים במטבח) מבקשת לניקוי בקבוקים מחלק מנות תמ"ל כובע קרם נגד שמש ונגד יתושים משחקים שהוא אוהב (אוניברסיטה?) עגלה לדאוג שתהיה לך עריסה (אם בבית מלון- תבקשי, אם לא יש כאלו מפלסטיק שמתקפלות וניתן לקחת איתך) שמיכה דקה, שמיכה עבה סדינים (שניים) לעריסה מגבת לאמבטיה סבון ושמפו וקרם גוף- אם את משתמשת לו משטח החתלה (כזה שיש בתיק העגלה) ותיק לעגלה עם דברים זמינים שאת תמיד לוקחת איתך החוצה. זהו, נראה לי. נסיעה טובה

תאירעות

New member
קשה לעשות לך רשימה אבל

תעברי בראש על מה את עושה איתו במהלך היום (כמה בגדים בערך את מחליפה לו תכפילי במספר הימים שאתם שם) כמה הוא אוכל(למרות שתמיד אפשר לקנות באילת אוכל ואפילו עדיף) טיטולים (אני לוקחת מגן ראש כי תמיד הראש נתקע לה במיטה כי המיטות בבתי מלון יותר צרות מהבית) שמיכה-לשים אותו על הרצפה. משחקים אם אתם נכנסים לבריכה אז בגד ים,קרם הגנה(בכל מקרה), שמפו שהוא רגיל,כנ"ל לגבי סבון,דפני. כמובן בקבוקים סבון ומברשת לניקוי,מוצצים אם הוא לוקח. חיטולי בד. זה מה שעולה לי כרגע. מקווה שהצלחתי לעזור לך. תהנו.

rc11

New member
קרם הגנה של וולדה

כי כל האחרים אסורים לפני גיל חצי שנה, כובע, סבון לבקבוקים, מברשתניקוי לבקבוקים סבון למקלחת בשבילו, סדין, מגן ראש ומגבת (כי לא אהבתי שהיא תשתמש באלה של המלון), תוודאי שיש קומקום להרתיח מים. אבקת כביסה בשבילו. צעצועים נבחרים. כסא בטיחות. כמובן אוכל, טיטולים, בגדים, שמיכה, בקבוקים, חיתולים וכל מה שאת רגילה לשים ולהשתמש בבית.

memko

New member
תודה ועוד שאלה

במלון אמרו לי שיתנו לי לול לתינוק אבל המזרון שלו....כדאי לסמוך עליהם או שאני אביא מזרון מהבית? או רק מצעים וזהו? איזה משחה באמת מותר למרוח נגד השמש לתינוק בן חודשיים? ומותר להכניס אותו למים? זה לא מפחיד לאור העובדה שהוא עוד לא מחוסן כמעט בכלום? תודה

michal@gal

Active member
מנהל
הלולים במלונות הם בסדר

גם המזרון. בלול שאנחנו קיבלנו היה סדין שהתאים בגודלו למזרון, אבל לא קיבלנו שמיכת תינוק אלא שמיכה גדולה. מזל שהבאנו שמיכה מהבית. כבר היו מקרים שבמלון הביאו לי סדין זוגי בשביל הלול של התינוק, אז אני תמיד מביאה גם סדין מהבית. עוד מוקדם מדי להכניס אותו למים, היות ועוד לא קיבל חיסונים. במקום למרוח אותו נגד השמש, עדיף להלביש אותו בשרוול ארוך ולא לתת לו להחשף לשמש.

rc11

New member
המזרון שלהם בסדר

מעבר לזה שהלול שלהם קטן יותר ולכן מזרון מהבית לא יעזור. מספיק לקחת מצעים ושמיכה. אני לא הכנסתי למים בדיוק מהסיבה שהיא לא מחוסנת. יש למעלה בדפים הראשונים שרשור בנוגע לקרם הגנה. אני ממליצה על קרם הגנה (לא קרם לחות) של וולדה. הכי טוב, עשוי מחומרים טבעיים בלבד ומותאם לתינוק קטן. הבנתי שיש גם לדר. עור קרם המתאים לתינוקות קטנים, אני לא מכירה אותו.

למעלה