עזרה ברעיון
שלום, אני בונה אתר יחסית גדול שבנוי בPHP עם ממשק ניהול וכו' מה שאני צריך זה דבר כזה: אני צריך לאפשר לאתר לקבל פרמטרים ממסד הנתונים ולהשתמש בהם בשביל כל מיני דברים ואני אתן דוגמא: למשל יש לי כל מיני נתונים אחד מהם זה כמה לינקים אני מציג בעמוד הראשי. את הנתון הזה אני רוצה לקרוא מטבלת הגדרות שיש לי במסד, אז הגדרתי טבלה שמכילה רשומות כאלה: KEY , INTVAL ועכשיו אני מכניס לטבלה כל מיני נתונים אני אתן דוגמא:
שלום, אני בונה אתר יחסית גדול שבנוי בPHP עם ממשק ניהול וכו' מה שאני צריך זה דבר כזה: אני צריך לאפשר לאתר לקבל פרמטרים ממסד הנתונים ולהשתמש בהם בשביל כל מיני דברים ואני אתן דוגמא: למשל יש לי כל מיני נתונים אחד מהם זה כמה לינקים אני מציג בעמוד הראשי. את הנתון הזה אני רוצה לקרוא מטבלת הגדרות שיש לי במסד, אז הגדרתי טבלה שמכילה רשומות כאלה: KEY , INTVAL ועכשיו אני מכניס לטבלה כל מיני נתונים אני אתן דוגמא:
Key="LinkNumber" Val=10 Key="ColorNumber" Val=5 Key="ShowNumber" Val=200
עכשיו אני צריך לקרוא את הנתונים האלה לתוך מערך כלומר ליצור מערך אסוציאטיבי כזה שאני אוכל להשתמש בו בצורה כזו: נגיד אני אעשהecho $array['LinkNumber']; echo $array['ColorNumber']; echo $array['ShowNumber'];
אז אני מעוניין שזה ידפיס לי את הערכים המתאימים ל"אינדקסים" האלה כלומר ידפיס משהו כזה: 10 5 200 אני מקווה שעד כאן מובן מה אני רוצה לעשות. השאלה שלי היא בעצם שתי שאלות: 1. איך אני עושה את ההכנסה מהמסד לתוך המערך? (אפשר דוגמאת קוד?) 2. האם יש דרך לעשות את המערך הזה גלובלי שיכירו אותו בכל הפוקציות שבעמוד? תודה מראש לכל מי שיכול לעזור. יאיר