עזרה ברכישת רולר..

oscar

New member
עזרה ברכישת רולר..

שלום, הייתי היום בספורט ורטהיימר מסתבר שאין להם את הדגם שחיפשתי (k2 vo2 max) במידה שלי (ולא בשום סניף אחר שלהם) נאמר לי כי באמצע חודש ינואר יגיעו דגמים. חשבתי לחכות קצת ואז האחראי שם הראה לי את הדגם k2 soul 7. בדיוק במידה שלי. שמתי אותו על הרגל. והוא ממש נוח. למישהו יש את הדגם הנ"ל ויכול להעביר ביקורת (לטוב ולרע)? תודה מראש.

נתן.ל

New member
בכתבה מדובר על דגם אחר

soul slide הוא דגם מתקדם יותר מsoul 7 וגם טיפה יקר יותר(משהו כמו 200 שקל) גם לי יש אותו ואני מרוצה מאד. אבל דגמי הsoul שונים ביעודם מהרולר שאתה חיפשת. k2 vo2 max בעל גלגלי ה-90 הוא דגם שמיועד יותר לפיטנס מהיר ואף מרתון. הsoul הם דגמים היותר מיועדים לפריסקייט(FSK) שכולל יותר סליידים וקפיצות. אני ממליץ לך לגשת אל חנות אטלנטיס הנמצאת ברחוב כנרת בבני ברק(ממש מול קניון איילון) שם תוכל וודאי למצוא את כל הדגמים של K2.

oscar

New member
הבנתי..

אם תוכל להגיד לי האם הבדל משמעותי? או שרק המיסבים שונים?

נתן.ל

New member
ההבדל הוא בעיקר בנעל

הצבעים שונים ולslid יש עוד אבזם(סקוואטש) מלמעלה לתפיסת רגל משופרת. לפי דעתי עדיף את הslide רק כי הוא דגם מתקדם יותר(אלא אם כן מציעים לך מחיר זול משמעותית על ה-7)

oscar

New member
תגובה..

אין לספורט ורטהיימר את ה Soul Slide את ה SOUL 7 אני מוציא ב 1200 שקל. (לא מצאתי מחיר זול יותר)

נתן.ל

New member
ושוב...

אני ממליץ לך לגשת אל חנות אטלנטיס הנמצאת ברחוב כנרת בבני ברק(ממש מול קניון איילון) שם תוכל וודאי למצוא את כל הדגמים של K2.

oscar

New member
הן העבירו את

הדגמים הנ"ל לחנות החדשה שנפתחה באלנבי. תודה על העזרה !! רכשתי היום את את ה K2 Soul 7. במחיר מצחיק.

נתן.ל

New member
מזלטוב ../images/Emo45.gif

תגיע היום לספורטק ב-19:30 להדרכת מתחילים אצל לאוניד.

oscar

New member
תודה רבה !!!

:) כנראה שלא אצליח להגיע היום. מקווה משבוע הבא אתחיל לבוא :) שיהיה סופ"ש נעים!

oscar

New member
...

אני בקבע והשתמשתי בכל הנקודות וקניתי בפחות מ 400 אחרי הנחה והכל.

למעלה