עזרה ברכישת מחשב...

shwil

New member
עזרה ברכישת מחשב...

שלום לכולם, אני מתעניין ברכישת מחשב נייד התקציב עומד על סביבות ה 3000-3500 ש"ח עם עדיפות לנמוך יותר =]. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, מוזיקה, תמונות, סרטים ולימודים... אני מעוניין שהמחשב יהיה מהיר ולא כבד (מבחינת העבודה איתו). אשמח להמלצה על דגמים ולקבל המלצות מכם. תודה ושבת שלום =]

יאיר B

New member
המילה "לימודים" מטרידה אותי.

מה היא כוללת? (או איזה תוכנות תפעיל בזמן הלימודים שלך?)

AYELET1

New member
המילה לימודים מטרידה היום לא רק אותך יאיר...

אלא גם תלמידים רבים המבואסים מתום החופש הגדול

shwil

New member
לימודים לא בזמן הקרוב...

אני כרגע לפני גיוס... אני רוצה מחשב שישמש אותי ושיהיה שלי פרטי.. הכיוון היה מחשב נייד בגלל הנוחות והאפשרות לניידות איתו, אין לי כוונה לשחק במשחקים כבדים ובעלי גרפיקה כבדה, לשימושים אלו יש לי את המחשב הביתי. השאלה היא מנסיונכם איזה מחשב יספיק לי ויעמוד בדרישות של העברת תמונות שמיעת מוסיקה גלישה באינטרנט צפייה וסרטים וכ"ו... תודה לכם!

shwil

New member
תסתכלי באתר zap

יש לך אפשרות להשיג את הDell במחיר של 3380, כך שאם ההתלבטות היא בהפרש המחירים הבעיה נפתרה =] ואם לא הרווחת כמה שקלים בהצלחה

זה קצת מוזר

כי המחיר לדל הוא זול אבל האחריות היא לשנה בלבד, זה מוזר כי החברה נותנת 3 שנות אחריות. ואחד המחשבים הוא ללא מערכת הפעלה..

מטאור2001

New member
שנה אחריות זה לא דרך יבואן רשמי

http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t2390.htm#3 אותו מחשב - יותר זול מבאג - 3 שנות אחריות

מטאור2001

New member
זה לא קשור האתר...

האתר הוא מתווך בינך לבין היבואן - הרשמי - או המקביל. בכל מקרה של תקלה - תצטרכי ללכת אל המעבדה של היבואן, המקסימום שיתנו לך בשירות לקוחות של האתר - זה את הטלפון של היבואן / המעבדה. היתרון של קניית מחשב מיבואן רשמי - DELL העולמית לוקחת אחריות על הטיפול, חלפים מקוריים - טכנאים שעברו הכשרה בDELL העולמית. יבואן מקביל - יכול מחר לפשוט את הרגל ואת יכולה ללכת לחפש אותו במקרה של תקלה.

אוקיי, אתה צודק, אבל האם האתר

(הקישור שנתת לי לאתר) האם הוא אמין? אפשר להזמין וקלבל את המוצר במחיר המובטח? בזמן המובטח? השאלה היא אם אתה מכיר את האתר, אני קצת מפחדת להזמין דרך האינטרנט. אגב DELL נגד LG עדיף דל? למרות שהLG קל יותר? (2.3 לעומת 2.7 של הDELL)

יאיר B

New member
מבחינת חברה אני חושב שדל עדיפים על LG.

משקל זה שיקול שאת צריכה לעשות אותו.

מטאור2001

New member
בשורה התחתונה...

גם משקל זה לא כל כך שיקול אמיתי (במיוחד לא בהפרש כזה של משקל...) המשקל הוא ברוטו, התיק שוקל עוד חצי קילו, מטען - עוד 150 גרם, אם את סטודנטית - עוד ספרים - עוד קילו וחצי. הפרש של 15% ברוטו במשקל = הפרש של 5% נטו - לשיקולך..

RoyBO

New member
ספרים אפשר לסרוק למחשב

ורוב הספרים המקצועיים אפשר להשיג גם כPDF ברשת

מטאור2001

New member
אם את גרה באזור המרכז...

אני ממליץ לך לקפוץ אליהם. הם נמצאים בפתח תקווה - יש להם תצוגה של DELL - אולי ימליצו לך על דגם אחר במחיר דומה. אני קניתי משם את המחשב - לא היו לי בעיות. המחשב הגיע תוך שעתיים מרגע ההזמנה (הגעתי לחנות כדי להזמין).

למעלה