רציתי לעזור לך לשפץ את קורות החיים
בצורה ממש רצינית, אולם ראיתי שכתבת למי שכבר ניסה לעזור לך, שזה נראה לך ניסוח קר. והניסוח שאני התכוונתי אליו הוא עוד יותר קר. אני רק יכולה לומר לך, שממש לא היה לי חשק לקרוא את כל המגילה הארוכה הזו, ורק עברתי על קורות החיים ברפרוף. ומה שקרה לי, עלול לקרות גם למי שיקבל את קורות החיים - הוא יחפש קורות חיים שיוכל לזהות בהם את העיקר בקלות. ויתכן שכשיגיע לקורות החיים שלך, לא יטרח לקרוא את הכל, וימשיך הלאה (ואני מקווה, כמובן, שאני טועה). אם את בכל-זאת רוצה לשנות את קורות החיים, אני אתן לך כמה טיפים: א. לסדר את השוליים בצורה ישרה בעזרת TAB,ואני מתכוונת גם לשוליים פנימיים:כך המילים "קרן", "רווקה", "מרכז" וכו' - יתחילו באותו קו. כנ"ל לגבי תאריכים - התאריכים מחוץ לשוליים, והפרוט של הניסיון התעסוקתי מתחיל באותו קו. זה נשמע אולי פרט שולי, אבל מבחינה חזותית זה משפר המון, וגורם לקורא להתמקד בעיקר. ב. את הניסיון התעסוקתי לפרט בצורת נקודות. לדוגמה: התפקיד כלל: * עבודה בסביבה ממוחשבת בתוכנות האופיס * תרגום עברית-אנגלית, אנגלית-עברית * עיצוב מסמכים: מכתבים, הזמנות, טפסים ג.רצוי להדפיס את הכל בדף אחד. את כל מה שאת כותבת על הכישורים הנוספים, וכן הפסקה האחרונה - לכתוב במכתב נלווה לקורות החיים, ושם את יכולה "להשתפך"... מקווה שעזרתי.