עזרה ברולר

gesus

New member
עזרה ברולר../images/Emo54.gif

יש לי רולר של ROCES,לא משהו מקצועי אבל דגם סביר. הבעיה שלי היא שאני לא יכול לצאת ממשטחים ישרים כי אני לא יודע לעצור. אני כל הזמן רואה שאנשים עוצרים כשהם שמים את רגל שמאל במאונך לרגל ימין וככה הם מאטים,אבל לי משום מה זה לא מצליח. יש אולי איזו קבוצה באיזור ראשון שמתאמנת באיזה מגרש ואני אוכל לקפוץ ללמוד משהו מהם? עומר

Gevakumon

New member
לא מראשון אבל יכול לעזור לך

העצירה שאתה מדבר עליה נקראת T-stop, למרות שהיא נראית דיי פשוטה צריך דיי הרבה תרגול כדי לקלוט איך עושים את זה, והרוב מזה זה להתרגל, העסק הוא לשים ממש ממש מעט משקל על הרגש שעוצרת (זאת שסובבת, לא משנה איזה רגל) ולהשאר עם רוב המשקל על הרגל שממשיכה לסוע, אחרת אתה תסתובב, מה שבטח קורה לך, זה לוקח זמן לקלוט את העסק הזה, הנה כתובת מדוייקת איפה כתוב הרבה יותר במפורט איך לעצור ככה: זה העמוד, תחפש T-stop ברשימת עצירות בהצלחה

אני לא ממליץ...

אני ממש לא ממליץ לך לעשות T-Stop כי זה רוצח את הגלגלים! אני עושה רק Spin - Stops זה בהתחלה נראה קשה אבל אחרי הרבה אימון אפשר לעשות את זה גם במהירוית גבוהות!

Gevakumon

New member
ארררר אני מוחה!!!

צ´מע אחי, הטי סטופ היא העצירה הכי נפוצה, וזה לא סתם, זאת העצירה הכי בטוחה והכי יעילה שיש, היא עוצרת יחסית מהר ולא גורמת לאיבוד שיווי משקל, לעשות ספין סטופ במהירות גבוהה זה פשוט לא אפשרי וזה לא משנה כמה תתאמן על זה, ונגיד שאתה מאומן בזה (אם אתה אומר) זה עדיין מסוכן, ככה שלפי דעתי עדיף לאכול את הגלגלים מלאכול את המדרכה. ואם אתה פוחד על הגלגלים תקנה גלגלים יותר קשים שלא ישחקו לך, ואם יש לך רולרס אגרסיב כבר ויש לך גלגלים קשים אז אין לך מה לפחד כי הם בקושי נשחקים. T-Stop Rulles!!!1 ;)

מה?!?!?!?!?!?!?!?!?

אתה נוסע עם מעצורים? (אתה אגרסיב או פיטנס?) כי עם אתה אגרסיב ונוסע עם מעצורים אז אל תדבר איתי בכלל! זה פשוט השפלה!!!

TIS

New member
העצירה הכי טובה והנפוצה ביותר בעולם

בקרב מתחילים היא: KISS THE FLOOR (והמבין יבין)

flitzer

New member
יחבורת רוסים ! ! !

מעצור דיסק יש באוטו אופנוע ואופניים אז איך אני ישים ברולר ?!?!?!?! גם אין לי רולר אז לא משנה ביי תהנו חג שמח צום קל נתראה בשמחות

flitzer

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח

TIS

New member
שמת לב שאתה נוגד את עצמך?

אתה אצעת "שים מעצורי דיסק" ועכשיו אתה אומר שאי אפשר... לפי דעתי אמרת את זה בצחוק אבל שיהיה... ולרון - KISS THE FLOOR זה לא שלך. אייל ואסף אמרו לי את זה.

all arounder

New member
power slide

זה כמו שאתה עושה גריינד עם המחקים שיש באמצע של הרולר אגרסיב......רק על הרצפה יאנו כאשר אתה נוסע לכיוון אחד הרולר שלך מופנים לכיוון אנכי של 90 מעלות.......אני קצת קצת קצת יודע את זה.......אני וחברים שלי עכשיו נכנסנו לקטע של כל הפאוור סליידים רק שתדעו יש פוווול סוגי פאוור סליידים ברולר ואני מבואס כי אני הבליידר היחיד בחברה שלי כולם סקייטרים אבל למרות הכל הם מקבלים אותי כמו שאני......איזה משפט מסרטים חינוכיים.........חיחי.........קיצר קקה של דבר תדעו לעשות בק סייד מקיו ואז תדברו איי על פאוור סליידים אנשים........ולמי שלא יודע מזה מקיו.......לא אהיה מופתע הבליידים בארץ שווים לטוסיק.....לא שאני מומחה אני פשוט יודע שמות שיטות לימוד ולעשות אני יודע קצת........אפשר להגיד שאני טוב......לפי מה שחברים שלי אומרים לי אני טוב.....אני לא חושב שאני כלכך טוב.......קיצר........ביי

Oscar16

New member
זה בעצם

כמו עצירת חירום בסקטבורד. פנייה של 90 מעלות לאיזשהו צד (בקסייד או פרונטסייד) בלי להרים את הגלגלים בכלל. זה אמור להיות על פלטלנד, וקל יותר לעשות את זה עם גלגלים קשים ו\או שעווה על הריצפה. רואים את זה בMTV כהמשך למעברון של האוסי... שהוא מחליק על MTV כתוב על הריצפה...

C0D3

New member
יש את זה גם בסקט שאתה מפנה תגלגלים

כזה ואז נשען אחורה טיפה וזה עוצר ממש אבל זה כמו שהזכירו רק לעצירות חירום.....

TIS

New member
זה קשה

העצרית חירום בסקט. הצלחתי כמה פעמים אבל עכשיו אני כבר לא מצליח. מישהו פה יכול להסביר לי איך עושים את זה?

למעלה