עזרה בקשר לרעש

The McManos

New member
עזרה בקשר לרעש

נראה לי שזה הדבר הכי קרוב לפורום שוטרים/משטרה כותב בניק של חבר... שימו לב , בעיה: המחוקק קובע שאסור להשמיע מוזיקה רועשת בין 14:00-16:00 ובין 23:00-06:00, למעט ערבי חג פורים וכו.. השאלה, מה קורה כאשר בוקעת מוזיקה רועשת ומטרידה שלא בשעות הנ"ל אלא בשעות אחה"צ/ערב ולא עקב ארוע חד פעמי. מקרה שהיה כך היה..(ועודנו) מתוך בניין סמוך למקום מגורי משמיע צעיר מוזיקה רועשת בקולי קולות לעיתים קרובות בשעות אחה"צ המוזיקה בוקעת מחדרו בעוד חלונותיו פתוחים לכל עבר - הערות ואזהרות לא עוזרות הנ"ל הינו נער פוחז (בן 16-17)שהתחשבות היא לא אחת ממעלותיו.... מה עושים? משטרה, מכתב מעו"ד להוריו.. אין כמו ללמוד פס"דים של אהרון ברק בתקופת הבחינות, כאשר בבניין הסמוך משמיעים את הדיסק החדש של "המלך" מומו פרי בלהיטו "צפצי עליו" מה אתם אומרים?

משאז

New member
עצה אישית ממני.....

אם תתקשר למשטרה ותדווח להם על "הפרעת מנוחה חוזרת" סביר להניח שאם זה לא יהיה בשעות ההגבלה אז כנראה שלא תשלח ניידת (אלא אם יש להם ניידת זמינה בשטח) ניתן להגיש תלונה במשטרה על הפרעת מנוחה חוזרת ואז אני מאמין שיתיחסו יותר ברצינות, יש לציין במסמכים כי הרעש הוא בלתי נסבל ומפר את מנוחת השכנים, לציין את שעות הרעש, ואת מקור הרעש.

colling

New member
לא תלונה ולא בטיח

המשטרה לא מטפלת בהפרעות מנוחה קיצוניות אלה רק אם הם בין השעות 14:30 - 16:00 (זה העידכון החדש) ו 23:00 - 06:00 בימי חול ןלכן מה שאתה צריך זה לשלוח מכתב למשרד לאיכות הסביבה ולהדגיש כמה הדבר הוא מטרד ומה שהמשרד לאיכות הסביבה אומר לעשות זה לשלוח פקח שלהם (יש להם 4 כאלה בכול הארץ) עם מכשיר מדידת רעש והוא בודק אם הרעש עובר את הרמה המותרת בחוק אז הם יטפלו ואם לא אז תסבול בשקט או שים לו מוסיקה קלסית מול החלון עד שיחנק מזה (אני פעם לשכן שלי שמתי תחנה ערבית אך במקרה שלך קלסית זו כניראה התשובה)

מתנדב

New member
זה אכן בעיה, במיוחד שאתה מדגיש

שזה קורה בשעות הסבירות והמותרות, אז למשטרה אסור להתערב תנסה כפי שהציעו לך לגשת למשרד לאיכות הסביבה...

כל מה שרצית לדעת על רעש...../images/Emo26.gif

ולא היה לך את מי לשאול...

למעלה