עזרה בקשר להורדות.

Inbarit3

New member
עזרה בקשר להורדות.

אני מתנצלת על ההודעה החדשה,אבל אני פשוט נואשת. כל פעם שאני מנסה להוריד משהו,אני עושה כל מה שצריך אבל זה פשוט לא מופיע במשחק! איך מורידים בצורה הטובה ביותר? בבקשה עזרו לי.

היי!

כל פעם שאני מורידה מהאתר שהוא ל האתר הרשמי של סימס, אני עושה ככה: מורידה את מה שאני רוצה ושומרת בתיקייה מסויימת..כל תיקייה, אפילו כזאת שהמצאת רק לצורך העיניין... ***לי יש ווינראר אז זה עוזר.. אחרי שהורדתי מלא דברים, אני פותחת אותם באמצעות הווינראר (או ווינזיפ או איזה תוכנה אחרת בסגנון הזה..) ועושה לו להרחיב את הקבצים לתוך תיקיית ההורדות של סימס (אני תמיד שמה את זה בתיקיית הורדות של הסימס הראשון, הבסיסי..אני לא זוכרת אם יש תיקיית הורדות גם בתוספות ואם זה עובד כששמים שם...).. וזהו! ואז אני נכנסת למשחק וזה שם.... אם מורידים מהאתר שך EA אז זה מוריד לך קובץ כזה שאת פשוט צריכה לשמור איפהשבאלך ולהתקין וזה עובר אוטומטית למשחק... מקווה שעזרתי! אם לא הבנת משו, תגידי..

שיוש30

New member
צריך פשוט

לשים בהתחלה בתקייה אחרת ואז לפתוח אותם באמצעות התכונה הזאת (אממ צריך להור רת ווינזיפ או ווינראר אני פשוט לא מבינה בדברים האלו) ואז מז"א להרחיב את הקבצים? ואחרי שמרחבים אז לשהעתיק להורדות? אם זה זה אוקי אם לא את יכולה להגיד מה לא נכון ומז"א להרחיב קבצים?? תודה :)

זה נכון

להרחיב את הקבצים זתומרת ללחוץ על כפתור כתבוב זו משו כזה:extract to (בווינראר זה הכתור השני משמאל..) ואז זה פותח לך חלום כזה שבו את בוחרת לאן "להרחיב"-לתיקיית ההורדות של הסימס...את הווינראר אני כבר אחפש לך מאיפה להוריד, ואם אני אמצא אני אשלח לך בפרטי..למרות שנראה לי שאפשר למצור באימיול או קאזה בלי בעיה... הרחבה=כשאת מורידה קובץ, אז בדרך כלל הוא מקווץ בתוך קובץ ווינראר או ווינזיפ אחד ואז כשאת פותחת אותו-מרחיבה-זה פותח לך כמה קבצים...משתמשים בזה בד"כ כשמורידים סרטים וכאלה, אז כשהקובץ מקווץ הוא שוקל פחות...אני לא יודעת איך זה אצל אנשים בלי ווינראר או ווינזיפ אז זה קצת בעיה..לכן אני אביא לך קישור להורדה (או לפחות אחפש..) מקווה שעזרתי ושהבנת!

שיוש30

New member
אוקי עזרת לי

אבל יש אפשרות לעשות את זה בלי להוריד כאלו דברים כי המחשב לי לא טוב ולא ממש מרשים לי להוריד לו דברים אבל עם התוכנה הזאת עוזרת בעוד דברים אז כנראה שאני אוריד אותה

לי התוכנה הזאת עוזרת בעוד דברים

כי אני מורידה מלא קבצים כבדים..אבל אם את לא מורידה הרבה דברים כמו סרטים ומשחקים (כמו שהבנתי מהודעתך הנ"ל) אז אנ'לא בטוחה שיהיה לך מה לעשות איתה חוץ מלהוסיף הורדות לסימס...השיקול שלך...לי יש מחשב משלי והוא גם די חדש, אז אני לא ממש צריכה לחשוב פעמים, ובמחשב הישן היה לנו את זה לפני שהתחילו הבעיות, אז אני לא כ"כ יודעת איך זה בלי תוכנות כאלה...

Inbarit3

New member
תודה.

למעלה