עזרה בקפוארה....

ינאי 15

New member
עזרה בקפוארה....

אני לומד קפוארה שנתיים. מישהו יכול לתת לי טיפ לאהו קופטר או איך להתאמן טוב על סלטות בשביל שאני יוכל לעשות סלטות.....
? תודה מראש

אהו קופטר...

דבר ראשון- עושים גלגלון ובמקום לנחות עם הרגל 'מפספסים' את הנחיתה עם הרגל ומחליקים אותה למאין מצב של ניגצ'יבה ואז פשוטו עושים אותו דבר עם שאיפה לנחות בעמידה ושהרגל תסיים ישרה הצידה (לכיוון שעשיתם את הגלגלון)

סלטות...

בתור פחדן לדעתי הדרך הכי טובה ללמוד פליקפלאק\סלטה זה עם תמיכה.. פשוט לבקש ממישהו שסומכים עליו פיזית..שיתמוך לסלטה ואז שהוא ירגיש שהוא עוזר רק קצת אז שרק ישמור.. ככה למדתי סלטה, פליקפלאק, מוכטל וכו'.. אה וחשוב מאוד שסלטה ללמוד קודם במקום, כי אנשים שלומדים סלטה עם ערבית עושים סלטה כמו פליקפלאק בלי ידיים עם טכניקה מחורבנת ויקח להם הרבה מאוד זמן ללמוד סלטה במקום... ואחרי שלומדים במקום הסלטה עם ערבית תיהיה גבוהה מאוד!

greenblast

New member
אבל מה עושים אם

אתה ממש פחדן, ואין לך על מי לסמוך, ואין לך מקום עם מזרנים ואין לך מושג איך להתחיל. אני יודע שמישהו הולך לענות: אז לא עושים. אבל אני מדבר ברצינות. אין לי שום מקום עם מזרנים, אין לי בסיס בעניין ואני ממש לא חושב שאני אמצא מישהו שבאמת יכול לתמוך בי פיזית, גם כי אני לא קל מאד (אני לא ממש כבד אבל אני באמת לא קל) וגם כי אני לא חושב שיש מישהו שאני מכיר באזור שמסוגל להתמודד עם המשימה (הוא פשוט לא ידע מה לעשות) למישהו יש עצות, או לפחות איך הוא הצליח ללמוד סלטות ואקרובטיקה

אממ -

דבר ראשון דשא הרבה יותר טוב ממזרנים !!! ושניים יכולים לתמוך אם אתה לא סומך על אחד...

greenblast

New member
טוב תודה

צודק, אני באמת לא יכול להיות כל כך פחדן. פשוט בחופש אין לי עם מי לעשות, באסה. למרות שלא מזמן הצלחתי לעשות cradle. לקפוץ לשכיבה ולחזור עם kip up. הבעיה היא שהצלחתי את זה רק על מזרון וממצב די נמוך. אבל זו התחלה.

למעלה