עזרה בקנית mp3:

Home Boy

New member
עזרה בקנית mp3:

היי משפחתי נוסעת לארה"ב ואני רוצה שיביאו לי MP3 משם אך אני לא יודע איזה, שיקוליי הם אלו: או נגן FLASH בעל 1GB או נגן עם הרד דיסק של 4-5 GB, עוד לא החלטתי איזה אני רוצה אבל מה שאני מחפש זה ככה: - בטריה או נטענת שתחזיק זמן רב או רגילה שתחזיק לפחות 30 שעות. - איכות חומר גבוה - אני אחד שמפיל דברים כך שאני צריך שזה יהיה עמיד. - כמובן איכות סאונד טובה והכי חשוב שיחזיק זמן רב. שקלתי שתי אפשרויות כבר: * creative ZEN MICRO 5GB אשר פסלתי כי הוא לא בא עם חיבור לחשמל ונטען רק דרך המחשב. * RIO CARBON 5GB אך פסלתי כי הבנתי מביקורות שהוא לא עשוי טוב ומתקלקל הרבה ומהר יחסית. מה דעתכם מה יתאים לי?

matke

New member
אממ...

סתם כהמלצה תבדוק ביקורות בCNET ולא ממש זכור לי שהקרבון מתקלקל מהר.
www.cnet.com

mc 69

New member
אייריבר

ifp999 ג'יגה מלא פונקציות חוממר עמיד ואיכותי בטרייה נטענת מובנת במכשיר מחזיקה בערך 40 שעות ועוד דבר...זה אייריבר..אין כלכך מה לדאוג מחיר:בטח יעלה איזה 200 דולר

יאיר B

New member
כמה הערות:

1. ממה שאני זוכר, הזן מיקרו 5GB מגיע עם מטען לחשמל (לפחות בארץ, לא חושב שזה שונה בארה"ב). ה-4GB ןה-6GB באים בלי מטען. 2. אם אתה נוטה להפיל דברים - אני מציע להתרחק מנגנים שמבוססים על דיסקשיח. שם יש סיכוי טוב שכמה נפילות בזוית הלא-נכונה כשהנגן עובד יגמרו את הדיסק. בנגני פלאש אין חלקים נעים ולכן הסיכון לפגיעה הוא יותר נמוך. 3. לגבי הזמנים שאתה רוצה: אין הרבה נגנים שם סוללה שמחזיקה יותר מ-30 שעות. אני יודע שלסוני יש סדרה של נגנים שמכונים "סוכריות" (כי הם קטנים, עגולים וצבעוניים כמו סוכריות) שהסוללה שלהם מחזיקה כ-30-40 שעות (זה גם תלוי בקידוד הקובץ ובסוג הקובץ ובמה שעושים עם הנגן). גם לאיריבר סידרה 700 יש סוללה שמחזיקה 40 שעות. סביר להניח שיש עוד כמה כאלו. נגנים מבוססי דיסק אני לא מכיר כאלו שמחזיקים כל כך הרבה זמן (חוץ מהסוני HD-3 אבל הוא מתבסס על הפורמט של סוני בביטרייט נמוך - בפורמט MP3 הוא לא מגיע ל-30 שעות). אני רוצה להזכיר לשנגנים שמביאים מבחוץ אין אחריות בארץ (חוץ מלאיפוד). אחריות בינלאומית לנגנים לא תופסת בישראל. כמו כן יש לזכור שאם יתפסו אותך במכס עם הנגן - ייתכן ותצטרך לשלם מס עליו.

weird dust

New member
כמה דברים

אייריבר בחול לא משמש כדיסק נייד - צריך לקחת את זה בחשבון. אחריות לא תופסת בארץ וגם על זה צריך לחשוב. על נגנים יש צורך לשלם מכס ובמיקרה ולא שילמתה וניתפסתה - הקנס יכול להגיע גם עד 70 אחוז מערך המוצר. אז תחשבו על זה.

stardust19

New member
אם אתה הולך על HDD אני ממליץ על

איריבר של 20 גיגה H10 אבל אני לא בטוח אם הוא משמש כ DOK- שווה לבדוק את זה. דבר אחר אני מציע את איאודיו G3...נגן לא רע בכלל בכלל...אבל אלה רק המלצות שלי

לגבי האייריבר..

הוא לא משמש כDOK והוא מסתנכרן עם תוכנה בגרסא האמריקאית.. יש דרך לעשות את זה כDOK-איופאי לצמיתות היה פה מדריך פעם אם אני לא טועה.. עוד משהו.. הרדיו(אם משנה לך) של ארה"ב לא יפעל בארץ ובמקרה של שינוי לקושחה קוראנית או אירופאית אני לא יודע אם זה ישנה את זה..

Home Boy

New member
אוקיי אז ככה:

מה הכוונה אייריביר בחול הוא לא דיסק נייד? החלטתי ללכת על נגן פלאש, ה- iAUDIO נראה הבחירה האולטימטיבית אך אני לא בטוח שהמשפחה שלי תמצא אותו לכן מה הנגן פלאש בנפח 1GB אשר הבטריה שלו מחזיקה הרבה הוא הכי טוב אחרי ה- iAUDIO?? תודה לכולם

matke

New member
לדעתי תקנה בארץ

1000 שקל ותאמין לי זה שווה בשביל אחריות...

למעלה