עזרה בקניית GPS

icedragon1

New member
עזרה בקניית GPS

היי אנשים, בידי imate k-jam, מעוניין ברכישת מקלט GPS למכשיר זה ויש לי מספר שאלות של מתחילים :) 1. אני מעוניין במקלט GPS בלוטות'. אך הדיבורית ברכבי היא גם מסוג בלוטות'. האם זה יפריע לדיבורית להתחבר? 2. קראתי סקירה בפוקטפריק האומרת כי כל המקלטים טובים. האם יש מקלטים טובים יותר ופחות? תודה על העזרה !

mkr

Member
----------->

1. אין שום בעייה לבתחבר גם עם מקלט GPS וגם עם דיבורית. 2. כל מקלט שמבוסס על SIRF III יעשה את העבודה.

icedragon1

New member
תודה על התגובה! אם אפשר עוד 2 שאלות :)

1. לגבי מכשירי sirf III : האם זה נכון שצריך גם שהם יהיו מעל 38400 baud ? כי אם לא- אז יש לי אחלה gps במחיר ממש טוב להוציא מ- ebay (אני יודע שזה ללא אחריות אך יש לי נסיון רב ומוצלח עם מוצרים אלקטרונים מ-ebay) 2. מה דעתך על המכשיר הנ"ל ( מישראל) royaltec rbt2001 ( מצ"ב קישורית ) ? תודה תודה תודה !!!

zetatron

New member
בנושא המקלטים

בגדול כל המקלטים, כולל זה שבקישור שלך, הם ברמה מספקת. ההבדלים בין המקלטים קיימים, אבל הרף שלהם כ"כ גבוה ממה שמשתמש ממוצע צריך שזה לא יהיה מורגש. יש הרבה שיקולים שמשפיעים על המחיר - רובם שיווקיים ולא בהכרח פונקציה של איכות המוצר. בעניין EBAY - דווקא GPS הייתי ממליץ לך לקנות בארץ מכמה סיבות: א. מכס ונהלים של משרד התקשורת. ב. במוצרים מהסוג הזה אין מה לתקן בד"כ מחליפים אותו כך שהרבה פעמים בEBAY מדובר במכשירים שהוחזרו/נפסלו בגלל פגמים (לעתים פגמים חלקיים כך שאי אפשר גם להגיד חד משמעית שהוא תקול..) ג. האחריות בארץ - זה עוד דבר שצריך להסתכל עליו - מי היבואן ומי נותן אחריות.

icedragon1

New member
תודה על המידע... אבל.......

אך מה לגבי קצב העברה 33800 baud ? האם מכשיר כזה יהיה בעייתי ? תודה :)

למעלה