עזרה בקניית נייד...

noamm

New member
עזרה בקניית נייד...

יש לי אפשרות להביא מארה"ב נייד. חשבתי על X61 של IBM שעולה משהו כמו 4700 יש למישהו המלצות יותר טובות/זולות? אני מחפש משהו חילופי עד גג 4000 . יש איזה מנוע חיפוש כמו זאפ לארה"ב? מישהו מכיר חנויות זולות בניו יורק? תודה.

omernaor

New member
בניו יורק יש לך את J&R ו- B&H

אבל תמיד הכי זול באתר של החברה המייצרת. היתרון בקניה אצל חנויות היא הזמינות המיידית של המוצר.

noamm

New member
אני צריך זמינות מיידית

כי מי שקונה לי בא וחוזר מיד. יש לו יום בניו יורק הבעיה שאני לא מכיר את המחירים בארה"ב אם B&H נחשבת יקרה. תודה

omernaor

New member
לעומת האתר של לנובו, B&H יקרים

אבל הם אמינים ויש להם זמינות מיידית. הם דוברי עברית ומאוד מסודרים וממקמים במרכז מנהטן ליד האמפייר סטייט וליד פן סטשיין ככה שמי שקונה לך לא צריך להתברבר ברחבי ניו יורק. כנס לאתר שלהם ותעשה חיפוש. שים לב שאתה ממיין לפי זמינות במלאי (!) ומוסיף 8% מס למחיר הסופי. אני יכול להבטיח לך שלמרות הכל זה יהיה יותר זול מהארץ.

noamm

New member
ומה לגבי ה X61?

יש דברים שאולי עדיפים? לא דווקה Tablets וכן עם מסך 12 תודה

omernaor

New member
מחשב מעולה... הטוב ביותר מהסוג שלו

עם חיסרון אחד בולט שהוא אי הימצאות כונן DVD וחסרון משני שהוא מחיר שהוא יחסית גבוה גם בארה"ב.

omernaor

New member
הכונן מגיע בנפרד עם משטח מיוחד

שנקרא DOCK. לדעתי המחיר שם הוא מחיר די טוב וההנחה הזאת, אם אני מבין נכון היא לא rebate, אלא הנחה אמיתית. תסתכל גם על הלינק הבא מ- B&H. אני לא סתם מחזיר אותך לחנות הזאת. היא ממוקמת יותר טוב במנהטן, היא נחשבת זולה, דוברת עברית ומאוד מקצועית. http://www.bhphotovideo.com/c/product/539357-REG/Lenovo_767592U_ThinkPad_X61_7675_92U_Notebook.html המחיר אותו מחיר, ואם אני בדקתי נכון (ברפרוף) המפרט הרבה יותר טוב.

noamm

New member
איך זה?

http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=4222782 המון תודה

omernaor

New member
מפרט מעניין, מעבד של AMD

אל תסתנוור מההנחות שם, אליך הן לא תקפות כי אתה לא תושב ארה"ב. חוץ מזה צריך להוסיף על זה 8%, אבל תזכור שהמרחק בין HP ללנובו הוא רחוק שנות אור מבחינת אמינות. המפרט אמנם טוב יותר, אפילו הרבה יותר אבל אי אפשר על האמינות, האחריות הבינלאומית והנדסת האנוש של לנובו. כמה אתה מוכן להשקיע?

noamm

New member
בכללית

זה התחיל בלמצא משהו עד 4000 אבל משהו שיהיה טוב הרבה יותר וזול ממה שאני אמצא בארץ ובנתיים זה גלש עד 4500. למרות שממש לא עולה יותר מזה. כמו כולם רוצה את הכי טוב בהכי קצת כסף. למה אני לא מוצא אזכור ל8% שאתה מדבר עליו?

omernaor

New member
את התוספת אתה תראה רק בקופה לאחר שתקיש

את המיקוד. המחיר שנתת הוא סביר גם ל-X61 ב- B&H אם אני לא טועה.

למעלה