עזרה בקלרינט

עזרה בקלרינט

אני בשלבי היתקדמות טובים על לימוד קלרינט ולבד רק שיש לי כמה קשיים איך לרדת בתוים למטה מידי או להעלות ועוד דברים .השאלה שלי היא האם יש ספר ללימוד כל שהוא .או אם יהיה אחד שיעזור לי דרך מסר אשמח מאוד.גמר חתימה טובה לכולם

meir99

New member
מסכים לדעתו של איש ואנמק

יש את עניין האמבוז'ור השפתיים שיהיו כמו ליצן מחייך .. יש את הנשיפה כשבד בבד יש להחזיק את הסרעפת.. תרגול טוב זה לשכב על הגב עם כמה ספרים בבטן התחתונה ולהרים את הספרים עם הנשיפה ..דבר נוסף תרגולי סולמות עם רגיסטר גבוה מקצבים של רבע ביחס לשמיניות ושש עשרה הכל איא פשר ללמוד מספר וגם קשה בקבוצה.מסורת הלימוד של כלי נגינה היא באופן אישי מאחד לאחד. ספר עוזר לקונספציות של צליל או מעלה בעיות שלא חשבת עליהם למשל טובי נגני הקלרינט הקלסיים השקיעו הרבה תרגולים בהפקת צליל עמוק ועשיר ומנסיוני לא מעט נגני כליזמר שלא באו מרקע קלסי חושבים שזה בזבוז זמן במקום לנגן עוד ניגון.אבל אם הטכניקה שלך טובה אז המוסיקה תבוא במהירות.. (אחד התרגילים החשובים בפיתוח צליל זה צלילים ארוכים כמה שיותר עם שמירה על יציבות בצליל. טוב .. אפשר להרחיב בלי סוף ..אבל צריך לחזור לעבודה..

BobMarly

New member
למרות שאינני מנגן,

אני מסכים עם כל מה שנכתב כאן. יותר מזה. כשלומדים לבד, יכול להיות שמתגנבים הרגלים לא טובים, וכיוון שאף אחד לא מעיר את תשומת ליבך לכך, אזי אתה ממשיל כך. ואחרי כן העסק הזה מגביל ויכול להגביל מאוד. אם יש בעיה עם מורה, אני הייתי מתחבר לעוד מישהו שלומד לבד ולומד איתו ביחד. זה נראה לי רעיון שלא עושים, אבל ללמוד כלי בחברותא יכול להיות משהו מגניב. י

שאלה נוספת יש לי.

בענין מספרים של הלשונית איזה הכי מומלץ להישתמש מה המקצוענים משתמשים ומה ההבדל .ולגבי היפצופים שקוראים בזמן הניגינה ממה זה נוצר זה קורה בדרך כלל כשאני מנגן ב טון הגבוה אז למה?

למעלה