עזרה בקיובייס

עזרה בקיובייס

יש לי קיובייס cubase sx ואורגן PSR275 קניתי כבל midi usb איך אפשר להקליט את מה שמנגנים באורגן לתוך התוכנה?

CyBear

New member
קודם כל תוודא שיש לך את הדרייברים

של הכבל, לי יש כבל של יאמהה UX16 שאת הדרייברים שלו אפשר להוריד מהאתר של ימאהה. בקיובייס תפתח ערוץ מידי, שים עליו כלי כלשהוא (VST), תלחץ הקלטה (כפתור אדום בפאנל) ותנגן. אל תשכח ללחוץ על כפתור ה-PC באורגן עצמו (כפתור עגול ליד הכפתור בצורת פסנתר שנקרא GRAND). אמור לעבוד למופת. יצירה נעימה.

kundara

New member
אני אפילו לא התקנתי דרייברים

לא נראה לי שצריך.. עדיף שתחבר את המקלדת ע"י מידי ולא USB, וזה פשוט צריך לעבוד.

CyBear

New member
אצלי משום מה בלי דרייברים

האורגן "לא זזה רוורס". Kundara, כשאתה אומר לחבר במידי ולא USB אתה מתכוון לצד של האורגן לא לחבר מידי או למחשב לחבר במידי?

עשיתי מה שכתבת

אבל זה עדיין לא עובד, יש כבל usb מחובר לאורגן גם in גם out עשיתי בקיובייס add midi track ובחרתי כלי נגינה (איפה שה-a1) לחצתי על העיגול של הריקורד, הכפתור pc באורגן נמצא על on אבל עדיין לא מקליט, גם לא שומעים את מה שהאורגן מנגן..

אם אתה יכול בבקשה

לצלם תמונת מסך של איך שזה אמור להיראות בתוכנה, אולי זה יהייה יהייה יותר ברור

CyBear

New member
כרגע אני לא יכול לצלם כי אני במשרד

אבל תראה מה תעשה: א. תוודא פעמיים ואפילו שלוש שפלאג ה-OUT של הכבל נכנס ל-IN של האורגן ושהפלאג IN בכבל נכנס ל-OUT באורגן. תבדוק עכשיו אם אכן יש הקלטה. ב. אם עדיין לא, תוודא שההגדרות קיובייס שלך נכונות וזאת ע"י קריאת תחילת המדריך של Kundara (לינק למדריך מופיע בתגליינס). תעדכן מה קורה.

HeavenlyB

New member
דבר אחד שכחת

לפי מה שכתבת, לא בחרת בערוץ המידי את מה הוא ינגן, אני צודק? יכול להיות שרק פתחת כלי VST בלי לנתב את הערוץ מידי אליו?

למעלה