עזרה בקאטות

עזרה בקאטות

שלום וחג שמח לכל אנשים הפורום אני צריך עזרה אני מחפש סרטונים באינטרנט שבהם מלמדים את הקאטות של הקראטה (שוטוקאן) אשמח לקבל כמה שיותר קישורים הקאטות החשובות לי ביותר הם: tekki sandan nijushiho meikyo חשוב לי שאלו יהיו סרטוני למידה ולא הצגת הקטאות בלבד תודה וחג שמח

William Kidd

New member
לדעתי תנסה ב youtube

www.yoututbe.com יש שם בערך הכל, אני בטוח שתוכל למצוא משהו שיספק אותך... אלא אם מישהו מכיר משהו ספציפי לזה...

floppy disk

New member
מה בדיוק אתה מחפש בסרטון לימוד?

שיעצרו בכל צעד ויסבירו אותו? לא חסרים באינטרנט רישומים של קאטות שאתה יכול לראות בהם בדיוק מה עושים בכל צעד. ביחד עם רישום שכזה וסרטון של הקאטה שאפשר למצוא בשפע ביוטיוב (במיוחד של מאסטר קנאזווה), לדעתי אפשר ללמוד את הקאטות שציינת היטב.

alexko

New member
אלו לא קאטות

שלומדים בעזרת סרטונים, אלו קאטות מאוד מתקדמות עם בונקאי עוד יותר מורכב. כדי שלא תקלקל ולא תעשה שטויות אני מציע לפנות למורה שלך שידריך אותך כראוי. בהצלחה וחג שמח, אלכס. נ.ב למה דווקא הקאטות האלו?

תודההה

את הקאטה nijushiho עדין לא הלחתי למצוא סרטון שמלמד את הקאטה בצורה לא מהירה מידי אני אתייעץ עם המורה שלי תודה בכל אופן ואני מחפש את הקאטות האלו מכיון שאלו שלושת הקאטות שאני לא יודע את כל השאר כבר למדנו במועדון חג שמח לכולם

alexko

New member
23/26 זה הרבה

אתה שולט טוב בכולן? אם כן סבבה אבל אם לא יש עוד דרך ארוכה מאוד לפני שלושת אלה.

שולט דיי טוב ברובם

אבל עדין יש דרך ארוכה מאד כן היא לא קאטה קשה הצלחתי ללמוד אותה דרך הסרטונים בYOUTUBE

floppy disk

New member
אולי תספר קצת על עצמך?

איפה אתה מתאמן, כמה זמן ובאיזו דרגה אתה. בכל מקרה, מייקיו לא קשה ללמידה (לדעתי), אבל דורשת מיומנות גבוהה מבחינת ההתמחות בה.

שמי רועי כמו שאתם רואים בכינוי

אני מאשקלון בן 17 כמעט מתאמן כבר כמה שנים בקארטה שוטוקאן אצל מיכה וילצ'יק אני חגורה שחורה דאן 1 JKA (קיבלתי אותה לפני מספר שבועות) בנוסף אני מדריך עשיתי בחופש הגדול האחרון קורס מדריכים מטעם מכון ויינגיט וסיימתי אותו בהצטיינות (השתתפתי בקורס עם שבי שרובכם מכירים) מתאמן 3 שעות בשבוע ובנוסף מדריך עוד 3 שעות והכי חשוב אוהב מאד את התחום!

Pyongwon

New member
Were you ever in a Kata competition

And doing the Wingate course is cool! ;) Can't your teacher / master teach you the kata? Are there none of these kata online? Good luck with the Kata - finding them, learning them and doing them. Jessica. One who does a lot of Kata..:)

כן הייתי בכמה תחרויות

אליפות מועדונים , אליפות הדרום כל מיני אליפויות אזוריות... תודההה בהצלחה גם לך

Pyongwon

New member
It's about time..:)

How long have you seen me here online? :) You know I do a lot of katas (or poomsea.:) Acctually, I was thinking of changing my nickname to Shipjin, as it's the next on my list for my category, bit Pyonwon will do for now. Like the kata? It's cool - all in one line..:) Take care, and thanks for the link (which doesn't work now, but still. ;) thanks again! Jess.

Kiru

New member
נראה לי שזה המושג היפני

ליישומים שנובעים מהתנועות שבקאטה.

למעלה