11,20 זן 2, 12 נך
ע עמוס אוזר Well-known member ביום ראשון ב- 19:57 #6 ערב טוב. אני הבנתי את זה כך: שיגר לה הוראה מסרסור: זני = לכי ותמלאי את תפקידך. ב-פין = האקלברי פין, חברו של תום סויר נקרא בקצרה הק (האק). שיגר = הזניק
ערב טוב. אני הבנתי את זה כך: שיגר לה הוראה מסרסור: זני = לכי ותמלאי את תפקידך. ב-פין = האקלברי פין, חברו של תום סויר נקרא בקצרה הק (האק). שיגר = הזניק
נ נפ11 Active member ביום ראשון ב- 20:10 #7 תודה. אתה גאון! ד"א, נראה לי מוגזם לדרוש לזכור שהקיצור של הקלברי היה הק. יש גבול סביר לזכרון האנושי, לא?
תודה. אתה גאון! ד"א, נראה לי מוגזם לדרוש לזכור שהקיצור של הקלברי היה הק. יש גבול סביר לזכרון האנושי, לא?
ע עמוס אוזר Well-known member ביום ראשון ב- 20:58 #8 ראשית, אני מקווה שההסבר נכון. שנית לגבי הזיכרון האנושי, בגיל 78 אני מרגיש שהזיכרון שלי הולך ומתחזק! לאחרונה התחלתי לזכור דברים שמעולם לא קרו....
ראשית, אני מקווה שההסבר נכון. שנית לגבי הזיכרון האנושי, בגיל 78 אני מרגיש שהזיכרון שלי הולך ומתחזק! לאחרונה התחלתי לזכור דברים שמעולם לא קרו....
נ נפ11 Active member ביום ראשון ב- 22:46 #9 אני יותר מבוגר, ולהגנתי אציין שבכל זאת זכרתי משהו בהקשר הזה: כשפורסם שמרגרט תאצ'ר מונתה לראשת הממשלה הבריטית, נזכרתי שזה היה גם שם משפחתה של אהובתו של תום סויר, ידידו של הקלברי פין: בקי (רבקה) תאצ'ר. זוכר?
אני יותר מבוגר, ולהגנתי אציין שבכל זאת זכרתי משהו בהקשר הזה: כשפורסם שמרגרט תאצ'ר מונתה לראשת הממשלה הבריטית, נזכרתי שזה היה גם שם משפחתה של אהובתו של תום סויר, ידידו של הקלברי פין: בקי (רבקה) תאצ'ר. זוכר?