עזרה בצבעוניות

yoav aloni

New member
עזרה בצבעוניות

שלום לכולם, צירפתי עבודה שהולכת לדפוס - ברגע זה השתמשתי בשלושה צבעים, אני לא סגור אם הם משטחים את הציור יותר מדיי, חשבתי אולי להבליט את האוטובוס בצבע אחר, לא סגור. אם למישהו יש ההערות על הצבעוניות - אשמח לשמוע, שינויים בשאר הדברים כבר לא יהיו - אבל אשמח כמובן לשמוע הצעות ושיפורים.

ll191

New member
למה שלא

תוסיף צבעים רק להצללות. הכוונה שלי זה שתשנה משטחים שלמים לגוונים כהים/בהירים של הצבע הנוכחי לפי כיוון האור. ככה הציור יקבל יותר נפח וחיים

j i m m y

New member
כי זה סגנון מיוחד שלא עושים איתו

ככה. זה נקרא 'אינפוגראפיקה' ולפי עניות דעתי זה יראה יותר טוב ככה. אני מאוד אוהב את הסגנון הזה.

מתלהב

New member
אני לא חושב שיש חוקים לאינפוגרפיקה

ולהמחשה, יש רק כמה סגנונות שהתקבעו

ll191

New member
אני יודע מה זה אינפוגרפיקה

וגם באינפוגרפיקה יש הצללות. תסתכל על התמונה האחרונה שהוא צירף אני חייב להודות שעם ההצללות שהוא הוסיף זה נראה הרבה יותר טוב. ובכלל רוב האינפוגרפיקות באות עם הצללות מינימליות שכאלה.

מתלהב

New member
איור נהדר. למה הוא מיועד?!

מה הטכניקה? לגבי הצבעוניות, יש בה משהו מעניין כבר עכשיו. נדמה לי שב"פופיולר סיינס" משתמשים מדי פעם בשילוב הזה.. לגבי הבלטת האוטובוס? הוא אמור להיות מרכזי, מבחינתך? אתה מוזמן להראות עוד אפשרויות..

yoav aloni

New member
תודה על התגובות

ובכן ההשטחה היתה מכוונת אבל נראה לי שיצאה קצת מוזגמת - האוטובוס בעל חשיבות גבוהה יותר - לפחות התכוונתי לכך, כמה שאני מסתכל על זה יותר הוא נראה לי יותר ויותר כחתיכה מטפט. ניסיתי בהתחלה להמנע מהצללה מדויקת מדיי אבל הנה נסיון מהיר עם מעט הצללה, יש אמנם יותר נפח אבל פחות מיקוד לטעמי.

אם ככה,

אז לדעתי הפתרון צריך להיות או בהנמכת הטונים של הצבעים ברקע, כלומר להוריד את רמת הקונטראסט והחדות, או בשינוי לצבעים מנוגדים (כחולים בהירים ורכים). שווה אולי לנסות משחקים של עוביי קונטור, למרות שאני לא בטוח שהתוצאה תהיה נכונה לעבודה כזו. בכל מקרה, עבודה נהדרת, עשויה בצורה מדוייקת ונראית מאוד מקצועית. מה המטרה?

yoav aloni

New member
דווקא השתמשתי בעיקר

בעוביים שונים כדיי לתת תחושה של מרחב. קצת קשה לראות את זה בגירסא המוקטנת אבל יראו את זה היטב בפרינט. חשבתי על הצללה מטקסטורות במקום מילוי חלק (מצורף), נראה כמו כיון מעניין

למעלה