עזרה בפרשנות
יש לי חבר טוב שמערכת היחסים איתו לא כל כך ברורה.
עשיתי פריסה בין אישית מורחבת, כאשר השאלה היא: כיצד עלי להתנהל מול X?
תוצאות הפריסה הבין-אישית המורחבת:
צד השואל:
- מלכת החרבות - קרה, עסוקה בעצמי, מזניחה את הצד השני (ואולי את הזוגיות שלי שנמצאת ברקע).
- שמונה הגביעים - קושי לשחרר ולתת לדברים לזרום. מאבקים פנימיים.
הצד השני:
- מלך החרבות - מתפשר ומסתגר בתוך עצמו. פועל באופן זהיר ומחושב.
- ארבע הגביעים - ספקות, התכנסות לתוך עצמו.
מה עוזר - המאהבים - קרבה, אהבה
מה מפריע - אביר הגביעים - פסיביות או התאהבות
פוטנציאל הקשר:
- מלכת הגביעים - קשר מאוד עמוק, יש דברים נסתרים מתחת לפני השטח, ייתכן גם בעלי אופן מיני. יש לציין כי הבחור מזל עקרב.
- שלוש הגביעים - הנאה מהיותי נאהבת וחשובה
הפריסה הזו קצת מבלבלת אותי כי מצד אחד יצאו פה הרבה מוטיבים של זוגיות (אהבה, התאהבות, מיניות) אך לא זאת מהות הקשר.
דבר נוסף שקצת מוזר לי, הוא שעל פניו הקשר נראה ומרגיש מאוד קרוב, אבל מהפריסה ניתן לראות מעין ריחוק כאשר כל צד מתבצר בעמדתו מהסיבות שלו.
נדמה לי שעל פי הפריסה, אני מאוד עסוקה בעצמי ובהתפתחויות פנימיות ומזניחה קצת את כל מה שמסביב, וגם הוא עובר סוג של חשבון נפש פנימי אבל יותר בא לקראתי.
ואם הבנתי נכון אז הקשר הזה גורם לי להרגיש אהובה וחשובה ועושה לי טוב, אבל יש גם מניעים נסתרים או מיניים בתוך הקשר עצמו שאולי כדאי לי לשים לב אליהם.
מה אתם אומרים?
יש לי חבר טוב שמערכת היחסים איתו לא כל כך ברורה.
עשיתי פריסה בין אישית מורחבת, כאשר השאלה היא: כיצד עלי להתנהל מול X?
תוצאות הפריסה הבין-אישית המורחבת:
צד השואל:
- מלכת החרבות - קרה, עסוקה בעצמי, מזניחה את הצד השני (ואולי את הזוגיות שלי שנמצאת ברקע).
- שמונה הגביעים - קושי לשחרר ולתת לדברים לזרום. מאבקים פנימיים.
הצד השני:
- מלך החרבות - מתפשר ומסתגר בתוך עצמו. פועל באופן זהיר ומחושב.
- ארבע הגביעים - ספקות, התכנסות לתוך עצמו.
מה עוזר - המאהבים - קרבה, אהבה
מה מפריע - אביר הגביעים - פסיביות או התאהבות
פוטנציאל הקשר:
- מלכת הגביעים - קשר מאוד עמוק, יש דברים נסתרים מתחת לפני השטח, ייתכן גם בעלי אופן מיני. יש לציין כי הבחור מזל עקרב.
- שלוש הגביעים - הנאה מהיותי נאהבת וחשובה
הפריסה הזו קצת מבלבלת אותי כי מצד אחד יצאו פה הרבה מוטיבים של זוגיות (אהבה, התאהבות, מיניות) אך לא זאת מהות הקשר.
דבר נוסף שקצת מוזר לי, הוא שעל פניו הקשר נראה ומרגיש מאוד קרוב, אבל מהפריסה ניתן לראות מעין ריחוק כאשר כל צד מתבצר בעמדתו מהסיבות שלו.
נדמה לי שעל פי הפריסה, אני מאוד עסוקה בעצמי ובהתפתחויות פנימיות ומזניחה קצת את כל מה שמסביב, וגם הוא עובר סוג של חשבון נפש פנימי אבל יותר בא לקראתי.
ואם הבנתי נכון אז הקשר הזה גורם לי להרגיש אהובה וחשובה ועושה לי טוב, אבל יש גם מניעים נסתרים או מיניים בתוך הקשר עצמו שאולי כדאי לי לשים לב אליהם.
מה אתם אומרים?