עזרה בפרסומת מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת של עקרות בית נואשות? הפרסומת הנוכחית
T The Tost New member 4/10/09 #1 עזרה בפרסומת מישהו יודע איך קוראים לשיר בפרסומת של עקרות בית נואשות? הפרסומת הנוכחית
T TaMiRMo New member 4/10/09 #2 על איזה פרסומת אתה מדבר? בארה"ב או בארץ? בארץ כרגע על פי מיטב ידיעתי לא רצות שום פרסומות של הסדרה, היא עוד לא קרובה ללעלות בYES STARS.
על איזה פרסומת אתה מדבר? בארה"ב או בארץ? בארץ כרגע על פי מיטב ידיעתי לא רצות שום פרסומות של הסדרה, היא עוד לא קרובה ללעלות בYES STARS.
T The Tost New member 5/10/09 #3 חח מה אתה גמור, זה כבר עונה אולי 4 אני מדבר על הפרסומת שמשודרת בימים אלו בארץ
L LeRanch New member 5/10/09 #4 אין שום פרסומת של עקרות בית נואשות ביס כרגע העונה שמשודרת כעת בארה"ב היא העונה השביעית, ועדיין לא פורסם תאריך עלייתה ביס סטארס דרמה, ככה שגם אין פרסומת.
אין שום פרסומת של עקרות בית נואשות ביס כרגע העונה שמשודרת כעת בארה"ב היא העונה השביעית, ועדיין לא פורסם תאריך עלייתה ביס סטארס דרמה, ככה שגם אין פרסומת.
T The Tost New member 5/10/09 #6 וואי טעות שלי... אני לא מאמין איך התבלבלתי לא עקרות בית נואשות, "נשות קבע"