עזרה בפריסה

כוכב321

New member
עזרה בפריסה

שלום לכולם אשמח לקבל עזרה בפריסה אני מבקשת לדעת האם כדאי לי להשאר בקשר של ידידות עם אקס. רקע:אנחנו לא זוג כבר 7 חודשים. הוא רוצה קשר של ידידות אני לא יודעת מה להחליט. לא רוצה לעשות החלטה שגויה בענין. אשמח באם תמליצו לי איזו פריסה לעשות ואיזו שאלה לשאול. בברכת יום נעים

blonda3

New member
תנסי../images/Emo41.gif

1.האם 2.כדאי 3.לי 4.ולאקס 5.להיות בעתיד הקרוב 6.בקשר ידידותי סיכום אפשר להחליף בין 5 ל-6 6 קלפים +סיכום או 1.האם 2.כדאי 3.לי 4.להיות בקשר ידידותי 5.עם האקס 6.בתקופה הקרובה? 6 קלפים +סיכום בהצלחה

כוכב321

New member
היי בלונדה

תודה על היחס ועל התגובה פרסתי כהמלצתך האם-2 מטבעות כדאי-מלכת המטבעות לי- 10 מטבעות להיות בקשר ידידותי-מלך הגביעים עם אקס- אס החרבות בתקופה הקרוב-7 גביעים סיכום- 6 גביעים מלא גביעים ומטבעות =מענין!!! לפירושכן אודה כוכב

גב

New member
הי כוכב../images/Emo24.gif

האם-2 מטבעות כדאי-מלכת המטבעות לי- 10 מטבעות להיות בקשר ידידותי-מלך הגביעים עם אקס- אס החרבות בתקופה הקרוב-7 גביעים סיכום- 6 גביעים לדעתי, כדאי. הקשר הידידותי יהיה בעל אופי תומך ורגשי, אף על פי שאולי מבחינה רגשית יהיה מעט קשה, לפחות בהתחלה להיפתח. אבל הקלפים מראים את שניכם במקום נכון לקשר כזה, ודווקא העלאת העבר וחזרה אל העבר יכול להועיל לך. מה שכן, נראה שבהתחלה המצב יצור מעט בלבול לגבי מה אתם בעצם רוצים אחד מהשני. קחי זאת בחשבון ואל תיבהלי... אבל מה שחשוב (עזבי את הפרישה...) זה אם את מעוניינת בקשר כזה. אם כן לכי על זה, אם לא, אל! מה דעתך?

batgalim

New member
לדעתי ממש לא !!!

האם-2 מטבעות כדאי-מלכת המטבעות לי- 10 מטבעות להיות בקשר ידידותי-מלך הגביעים עם אקס- אס החרבות בתקופה הקרוב-7 גביעים סיכום- 6 גביעים קשר כזה יגרום לך לחיות באשליה שמא תוכלו לחזור להיות יחד1 הרגשות יציפו אותך והגעגועים לעבר יגרמו לך לכאב לב מיותר. הבחור חתך מבחינתו לכיוון אחר, הוא אינו מעוניין לחזור לזוגיות איתך. אם יהיה קשר כזה הוא יהיה ידידותי ותו לאו, וכפי שאמרתי - יגרום לך לחיות "על הקצה" ולקוות לשינוי מצידו, דבר אשר יקשה עליך להתקדם בחייך ולמצוא אהבה חדשה. אך כמובן - הבחירה היא שלך בלבד.

כוכב321

New member
לגב ובת גלים

תודה יקירותי למרות ההבדל בפירוש בין שתיכן אני נוטה לקבל את הפירוש של בת גלים. אני חושבת ומרגישה כי לא יהיה נכון עבורי להיות איתו בקשר של ידידות והפירוש של בת גלים מחזק אותי מאוד. אגב מאוד מענין אותי כיצד כל אחת מכן מפרשת אחרת את הפתיחה ? אולי צליל או מישהי נוספת תכריע לכאן או לכאן. המון תודה על היחס.

צ ל י ל 8

New member
ולדעתי .... ../images/Emo110.gif

האם-2 מטבעות כדאי-מלכת המטבעות לי- 10 מטבעות להיות בקשר ידידותי-מלך הגביעים עם אקס- אס החרבות בתקופה הקרוב-7 גביעים סיכום- 6 גביעים תראי התקופה הקרובה תהיה לך מבלבלת קצת. כלומר, לדעתי את אולי חושבת שאת יכולה להיות איתו בקשר ידידותי, אבל לי יש הרגשה שזה לא כ"כ יחזיק מעמד ה"סטטוס" הזה בינכם. עם כל הרצון הטוב, את מחפשת קשר לטווח ארוך, ולא נראה לי שאיקס מסוגל לתת לך זאת. ההתלבטות שלך דווקא באה במקומה. קשר ידידותי יכול להיות נחמד לכם, כל עוד זה יישאר בגדר שכזה. אז אם את חושבת שאתם באמת יכולים להיות ידידים לאחר התקופה שבה הייתם ביחד-זה יכול להיות אחלה. אם לא- חבל על הזמן והרגשתך בנוגע להתלבטות היא נכונה ואז זה לא יהיה כדאי (מה שלי נראה באופן אישי שעלול לקרות..) מה את חושבת?

batgalim

New member
כוכב -

האם-2 מטבעות כדאי-מלכת המטבעות לי- 10 מטבעות להיות בקשר ידידותי-מלך הגביעים עם אקס- אס החרבות בתקופה הקרוב-7 גביעים סיכום- 6 גביעים הפירוש שלי הסתמך הרבה על הקלף - 7 גביעים, המבטא אשליות, חוסר ראייה נכונה של המציאות ומתוך כך הונאה עצמית. תקופה המסתמנת כמשהו ערטילאי, חוסר פרופורציות שלך בראיית המציאות. אס החרבות המייצג את האקס - מראה בבירור על סיום הקשר מבחינתו. 6 גביעים מדבר על התרפקות רגשית על העבר, חוסר התקדמות לעבר עתיד חדש בגלל חוסר יכולת להשתחרר מרגשות קיימים. כך שלמרות שאת מיוצגת ע"י 10 מטבעות, משופעת תקוות ורצון טוב, ולמרות מלכת המטבעות הרומזת על אפשרות לידידות טובה - העומס הרגשי הצפוי לך, האשליות והבלבול כתוצאה מקשר הדוק עם מישהו שאת אוהבת או נהגת לאהוב, נראה לי הזוי ולא במקום. תני לזמן לעשות את שלו... תמצאי לך אהבה חדשה, תזרמי קדימה עם חייך - ואם עדיין האקס ייראה לך כדמות שהיית מעוניינת בחברתה - תוכלי ליצור איתו קשר מאוחר יותר ולהציע לו את ידידותך.

blonda3

New member
היי כוכב../images/Emo41.gif

גם אני נוטה להסכים עם צליל ובת גלים מקבלת את ההסבר שלהן.

כוכב321

New member
למפרשות

תודה מקרב לב על היחס ועל הפירוש. חיזקתן אותי מאוד ואת ההחלטה שלי לא להכנס לקשר של ידידות עם אקס.ברור לי מעל לכל ספק כי קשר של ידידות איתו יוביל אותי לבלבול רגשי ולא יאפשר לי להמשיך בחיי. בברכת יום נפלא לכולם. המון אור ואהבה.

למעלה