עזרה בפרוייקט

laizler

New member
עזרה בפרוייקט

שלום, אני תלמיד בכיתה יב, אני עושה פרוייקט בעיצוב ואני מפתח מוצר המאפשר טיפוס על קיר בעזרת סקוטצ'ים הנצמדים לקיר בעזרת חליפה מיוחדת.. עכשיו לשאלתי , האם הפטנט הזה יכול לעזור בפיתוח יכולות מוטוריות כלשהן לילדים כמו הליכה?!

laizler

New member
עוד משהו להוסיף

המוצר הוא בעצם משטח שנצמד לקיר ובעזרת כבל בטיחות יכול הילד לטפס על הקיר, בונסף המוצר מותאם לחיבור לרצפה כך שהילד/תינוק יכול לתרגל זחילה או הליכה עם עצם כלשהו שמקשה עליו

Mנטה

New member
איזה מדליק

להערכתי זה יכול להיות יעיל, לא יודעת אם דוקא להליכה אבל בגדול לחיזוק שרירים ותכנון תנועה. וחוצמיזה זה דומה לספידר מן

קצת קשה לי לדמיין

חליפה כזו, אבל בכל מקרה תרגול מוטורי להליכה חייב לדמות הליכה, ולחזק את השרירים העיקריים של הליכה. טיפוס על קירות משתמש בשרירים אחרים מן הסתם, הקואורדינציה הנדרשת לטפס על קיר היא אחרת מאשר הליכה... מה שכן - כל פעילות מוטורית שנעשית, מחזקת "משהו". מכיוון שקשה לי לדמיין חליפה כזו, קשה לי גם להגיד מחזקת "מה".

laizler

New member
אז בואי אני ייעזור

זה חליפה מהרגליים עד הצוואר שבכפות הידיים, ברכיים, ברגליים ובכל מקום אסטרתגי לזחילה/טיפוס/עמידה יש חומר שייצמד למשטח שיהיה מחובר או לרצפה או לקיר, כל מטרה היא שונה למשל אם היא מחוברת לרצפה היא יכולה לשפר זחילה או הליכה

איך

זה שהרגליים צמודות לרצפה וצריך להתאמץ להרים אותן משפר הליכה? המאמץ להרים את הרגל ולשחרר אותה מהוולקרו היא תנועה לא טבעית להליכה. יכול מאוד להיות שהליכה זו לא דוגמה טובה למוצר שלך. אבל חיזוק שרירים כאלו או אחרים, קואורדינציה, תכנון תנועה - זה כן.

למעלה