עזרה בפיתרון חלום

דונלד

New member
עזרה בפיתרון חלום

הלכתי לישון וחלמתי שאני פרפר. בחלום, הלכתי לישון וחלמתי שאני מתעורר ושאני אדם. אז מה אני אדם שחולם שהוא פרפר או פרפר שחולם שהוא אדם -------???---------

ofir_y

New member
אתה ...

סתם אדם שהלך לאיבוד במערכת הפורומים של תפוז..

KEiN

New member
לדעתי

דונלד הוא קרנף... קרנף שחולם שהוא גרביל. מה הפירוש?

דונלד

New member
תודה לכל מי שניסה לעזור

בפיתרון החלום. מי אני? ולרגל השנה החדשה אני מבקש להגיב לכל מי שניסה לעזור לי בפתרון. לוסיד-לא גנבתי זכויות יוצרים. גנבתי חלום. וזה נקרא עוון שהוא אפילו לא עבירה פלילית. מקסימום אקבל קנס. אופיר-המילים "סתם אדם" בהתחלה ביאסו אותי.אחר כך התחברתי לתחושה של סתם אדם, והורדתי מעצמי את כל הנפיחות והחשיבות העצמית שיושבת עלי, ו וואלה-הרגשתי טוב. קל. לא חייב שום דבר לאף אחד. אני סתם אדם שלא צריך להוכיח כלום. לא לעצמי ולא לאחר ! זה היה נהדר. תודה. קיין-אני לא קרנף ואם הייתי קרנף הייתי גר באוקספורד ולא בייל ! ליקוויד-באמת תודה על הניסיון, אבל אינני אוהב תה (על אף שאני חצי פולני) מון שילד-תודה מיוחדת לך ! לו ידעת כמה צדקת. א-גוטע-ייר דונלד

KEiN

New member
פעם באה

תספר יותר פרטים על חלומך ואז הפירוש יהיה יותר מדוייק... למשל הנה חלום שלי: חלמתי שאני עובר אורח! ואז חלמתי שאני יושן ואז חלמתי שאני פח ואז הפח שקע בשינה עמוקה והוא חלם שהוא קיאנו ריבס (כן הכוסון ממאטריקס) שבעצם מקיץ משנתו.. עכשיו, מה אני? זוג כנפיים או שבלול חרמן (אגב ידעתם שבלולים הם חד מיניים-בול כמוני!)?

למעלה