עזרה בפירוש

ninaagdal

New member
עזרה בפירוש

השאלה שנשאלה: האם נכון לי לעזוב את מקום העבודה שלי?
תוצאות פריסה קלטית קלאסית:
לטובה - שבע המטות
מפריע - שלוש המטות
העבר - שני המטות
מצב נוכחי - תשע הגביעים
עתיד קרוב - עשר המטות
עתיד רחוק - עשר הגביעים
השואל - הקוסם
הזולת - שמונה הגביעים
חששות\פחדים - שטן
סיכום\פוטנציאל - אביר החרבות

רקע - אני חשה קשיים להישאר בעבודה הנוכחית שלי (משעמם לי, הסביבה לא נעימה, מנהלים מתעלמים, אני לא מרגישה שאני מתמקצעת או מתקדמת). אומנם אין זה הזמן הכי טוב, לאור אילוצים אישיים, אך אני חשה שזה בלתי נסבל. חוץ מזה, אני מאוד רוצה לצאת לדרך עצמאית.
אשמח לעזרה

ninaagdal

New member
היי :) תודה...אז ככה...

שבע המטות - נראה שהתקשורת שלי מונעת בעיקר מאגו ואני חוזרת על טעויות העבר בדמות של מאבקי כוח מיותרים, שלא מקדמים אותי (לא ממש יודעת איך זה מתאים למיקום של "לטובה").
שלוש המטות - שוב עודף אגו. לכאורה, קלף של הצלחה והליכה לעבר המטרה, אך במובנו השלילי מראה כי אני עוד בתחילת הדרך ואמורה לקבל זאת כחלק מקידום נכסף.
שני מטות - בעבר יצאתי למסע של מימוש פוטנציאל והגשמה עצמית. עם זאת, עשוי להראות על קושי להתמיד.
תשעה הגביעים - הצלחה, עושר, שפע - ממש לא מסתדר לי עם המצב הנוכחי...
עשרה מטות - נטייה לקחת על עצמי יותר מדיי, עשוי להראות על קושי נפשי ומתח מצטבר.
עשרה גביעים - הצלחה מעבר למצופה, משאלה שמתגשמת. האם זה אומר שנכון לי לעזוב?!
הקוסם - רעיונות ואינטואיציה נכונים, כלומר מבינה מה נכון לי.
שמונה גביעים - האופן שבו אני מצטיירת הוא של מנהלת מאבקים מיותרים, התעקשויות שלא תמיד מביאות אותי למטרה.
שטן - חשש מהתדרדרות בנושא התעסוקתי.
אביר הגביעים - העדר אקטיביות, התנצחויות, עקשנות ופינוק.

לסיכום, נראה שאני מנועת בעיקר מרצון לתקן את העולם ואת מקום העבודה שלי בהתאם. לא כל-כך יודעת האם נכון לי לעזוב מפריסה זו, היות והעתיד נראה מבטיח (בכל זאת שאלתי האם נכון לי לעזוב ולא האם נכון לי להישאר... אז לעזוב?).

אשמח לתיקונים והבהרות...

אוRנה

New member
הישארי, אל תעזבי

חבל שלא תחמת את הפריסה בזמן

עדיף לשאול באופן חיובי : האם נכון לי להישאר שם?
כך היה לך קל יותר לפרש את הקלפים

7 המטות - לטובה
זה זמן מתאים לחשוב על התקדמות ושינוי, יש בידייך אמצעים להתפתח, בתנאי שתשקיעי את המאמץ והאנרגיות הדרושים לכך

3 המטות - מפריע
את מוערכת, חבל לעזוב כעת ולהרוס את כל מה שבנית

השטן - בעמדת החששות, אומר שפחדייך אינם מוצדקים. את מעורבת מידי רגשית. אין צורך להיות מנותק חברתית, אך יש צורך במעורבות בריאה

8 גביעים
הזולת, חברייך לעבודה, כבר הניחו לנושא

המצב משתפר והולך, ופחדייך עלולים לקלקל לך
מומלץ שלא לפעול בפזיזות, ויש לנהוג בשיקול דעת

ninaagdal

New member
תודה רבה :)

תודה על פירוש מאיר העיניים

נראה שבאמת אני סובלת מפחדים חסרי בסיס...

אוRנה

New member
הסבר נוסף

קלף 3 המטות מספר על הצלחה במימוש יציאה לדרך עצמאית בעבודה.
כאן הוא מופיע בעמדה שלילית, כגורם מפריע
מה שאומר שדוקא הרצון הזה מונע ממך התקדמות בעבודה הנוכחית, ולפי יתר הקלפים נראה כי אין זה הזמן הנכון למימוש שלו

טיימינג - זז הנקודה

לפי כך, קלף השטן בעמדתו, מלמד שתת המודע שלך משגר רעיונות שמתנגשים עם המצב בשטח, ומכאן תחושת חוסר הסיפוק בעבודה.
המודע אפילו לא מבין מה קורה מתחת לפני השטח, ואת מתחילה להרוס לעצמך

קלף אביר החרבות בעמדת הסיכום, אומר שאת רצה אל פי תהום...
אז אל תעשי החלטות נמהרות

ninaagdal

New member
תודה על הפרשנות הנוספת ועוד דבר...

זה מדויק למדיי שאני מעוניינת לצאת לדרך עצמאית ושכרגע אין זה הזמן הנכון (בעקבות אי אילו אילוצים אישיים...)
ובהחלט נכון שתת-המודע שלי משדר לי חוסר סיפוק...

עם זאת, המצב בשטח הוא לא כפי שהתקבל בפריסת הקלפים, שהראתה מגמה די חיובית.
היום הייתה לי שיחה עם המנכ"לית של הארגון והיא בחרה להשתלח בי באופן מעליב ובחוסר הקשבה.
איך זה מסתדר עם הקלפים הטובים והערכה שחשים כלפי?

תודה רבה על עזרתך

חשוב לי להבין את הפריסות שאני מבצעת, גם כי לעיתים קשה להיות אובייקטיביים כשפותחים לעצמך וגם כי אני מאמינה שהטארוט הן ראי לנפש.

אוRנה

New member
נתקלתי בעבר במקרה שבו קלף 8 הגביעים

הגיע בפריסה בנושא עבודה, ומה שקרה קצת אחרי הפריסה זה שקולגה השתלחה בשואלת, בחוסר צדק. אני מציעה לך לשמור על מתינות בתגובותייך למרות מה שקרה.
קלף השטן ו-8 הגביעים אומרים שאכן יש כאן בעיה כלשהי, אבל זה לא אומר שהיא תישאר לתמיד.
לדעתי-אל תתני לזה לקלקל לך. התמודדי כמו שאת יודעת ואל תעזבי. תני לזמן לעשות את שלו.

למעלה