בוקרטובושקט
New member
עזרה בפירוש פריסה
מבקשת עזרה בפענוח פריסה זוגית:
רקע מדובר בידיד שהינו בקשר ידידותי כמה שנים ( שנינו במערכות זוגיות נפרדות)ידידות שריפאה אצלי פצע מעברי .
הידידות נחתכה לפני זמן קצר על ידי כי התחלתי לפתח רגשות כלפיו, והעדפתי לחתוך.
הסברתי ברקע בכתב שאני מעדיפה להתנתק והבחור לא כל כך הבין למה, אולי חושד ואולי לא להרגשתי חושד בסיבה.
ביקש שניפגש ואתן לו הסבר יותר מפורט אבל אני לא פירטתי כדי למנוע אי נעימות .
הפריסה שעשיתי במטרה להבין את היחסים שהיו ביננו מעין שיקוף של היחסים מבחינה רגשית ביננו והתוצאה ( למרות שכבר ידועה כיום)\:
אני-הקוסם
הוא-9 מטבעות
מה שבינינו-8 מטות
נגד-4 גביעים
בעד-אביר מטבעות
תוצאה-8 גביעים
ממה שאני מצליחה להבין
:
יצא" אני- הקוסם אני מבינה שאני מלאת היכולות ו"כאילו" יכולתי להוביל את היחסים לאן שברצוני להעמיק ידידות אולי אפילו פן רוחני ומלמד
הוא: 9 מטבעות הכרנו במסגרת לימודית משותפת העוסקת בענייני כספים אז אולי זה זה, או שהוא מאושר ומסופק בחייו וגם מהיחסים שנרקמו ביננו וזה מייצג אותו,יכול גם להצביע שטיפוס שעושה שיקולים מעשיים קצת מתקשה להבין מה המשמעות פה.
מה שביננו-8 מטות- אכן בפרידה שלי ממנו נוצרה הזדמנות לשים את הקלפים על השולחן וליצור שינוי אולי זה הרגשות שלי כלפיו של התלהבות ומעין "הידלקות" מה זה אומר?
נגד-4 גביעים אכן ספק לגבי יכולת לשמור על חברות טובה שתשרת את שנינו =טהורה
בעד-אביר המטבעות- אולי יותר מתקשר אליו שציפה שאסביר יותר את הדברים ולא אהסס
תוצאה- 8 גביעים אכן זה מה שהיה כי וויתרתי על אף הכל ויצאתי מבחינתי לדרך חדשה .
לא מצליחה לקשר הכל ולהבין את שיקוף היחסים ביננו
מבקשת עזרה בפענוח פריסה זוגית:
רקע מדובר בידיד שהינו בקשר ידידותי כמה שנים ( שנינו במערכות זוגיות נפרדות)ידידות שריפאה אצלי פצע מעברי .
הידידות נחתכה לפני זמן קצר על ידי כי התחלתי לפתח רגשות כלפיו, והעדפתי לחתוך.
הסברתי ברקע בכתב שאני מעדיפה להתנתק והבחור לא כל כך הבין למה, אולי חושד ואולי לא להרגשתי חושד בסיבה.
ביקש שניפגש ואתן לו הסבר יותר מפורט אבל אני לא פירטתי כדי למנוע אי נעימות .
הפריסה שעשיתי במטרה להבין את היחסים שהיו ביננו מעין שיקוף של היחסים מבחינה רגשית ביננו והתוצאה ( למרות שכבר ידועה כיום)\:
אני-הקוסם
הוא-9 מטבעות
מה שבינינו-8 מטות
נגד-4 גביעים
בעד-אביר מטבעות
תוצאה-8 גביעים
ממה שאני מצליחה להבין
:
יצא" אני- הקוסם אני מבינה שאני מלאת היכולות ו"כאילו" יכולתי להוביל את היחסים לאן שברצוני להעמיק ידידות אולי אפילו פן רוחני ומלמד
הוא: 9 מטבעות הכרנו במסגרת לימודית משותפת העוסקת בענייני כספים אז אולי זה זה, או שהוא מאושר ומסופק בחייו וגם מהיחסים שנרקמו ביננו וזה מייצג אותו,יכול גם להצביע שטיפוס שעושה שיקולים מעשיים קצת מתקשה להבין מה המשמעות פה.
מה שביננו-8 מטות- אכן בפרידה שלי ממנו נוצרה הזדמנות לשים את הקלפים על השולחן וליצור שינוי אולי זה הרגשות שלי כלפיו של התלהבות ומעין "הידלקות" מה זה אומר?
נגד-4 גביעים אכן ספק לגבי יכולת לשמור על חברות טובה שתשרת את שנינו =טהורה
בעד-אביר המטבעות- אולי יותר מתקשר אליו שציפה שאסביר יותר את הדברים ולא אהסס
תוצאה- 8 גביעים אכן זה מה שהיה כי וויתרתי על אף הכל ויצאתי מבחינתי לדרך חדשה .
לא מצליחה לקשר הכל ולהבין את שיקוף היחסים ביננו