עזרה בפירוש חלום

• פותח הנושא c/g
  • פורסם בתאריך

c/g

New member
עזרה בפירוש חלום

היום בלילה חלמתי חלום ממש משונה, שלא יוצא לי מהראש. אני מקבלת עירוי דם, אבל בעירוי, הדם הוא בכלל לא הסוג דם שלי, וגם מעבירים לי אותו דרך האצבע, דבר שהוא לא נהוג,ואני בעצם מרגישה את הדקירה והאי נוחות של המחט באצבע שלי. אם למישהו יש מושג מה זה אומר, אשמח לשמוע!!!

היי אולי נצליח לעזור לך

לפי דעתי מה שראית זה מה שנקרא גילגולים קודמים ראית כנראה משהו מעבר קשה לתאר במילים מדויקות אבל כנראה שזה סוג של מה שראית בעבר הלא רחוק שלך ובמיוחד עם את זוכרת אותו זה מה שאני חושב על כל פנים . שהיה לך יום קסום מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים בייי בייי עדי קצמן

c/g

New member
תודה!

תודה על העזרה, החלט נקודלת מבט מענינת נתת לי!!

ברוך הבא דימיון מודרך!

שלום וברוך הבא! אנחנו צריכים פה הרבה דימיון מודרך בשביל להתקרב אל תת המודע שלנו. גם שבלולים ופרפרים, בשלל צבעים, וגוונים חסרים פה ברקע החיוור של המסך....:) אשמח לשמוע ממך ומפרושך יותר... חג שמח, רואה בכוכבים.

היי רואה כוכבים

באמת תודה רבה יש לי המון ידע בתחום הזה כי אני זורם בהמון אנרגיות חיוביות וחוץ מזה אני רפלקסולוג הולסטי אבל יש לי בעיה קטנה באיזה פורום שיש פה בתפוז אולי תוכלי לעזור לי כי אני רוצה להמשיך לכתוב אבל סגרו אותי משם כי במאי אני טס להודו ולא יצליח לשלוח הודעות בפורום ובכלל באינטרנט אז על הפורום שמדובר הוא תמיכה נפשית שאני מאמין שאני יכול לרפא אנשים רק על ידי כתיבת תגובות אז בבקשה עיזרי לי ושוב שהיה לך את היום הכי קסום שיש מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ביי ביי שלך עדי קצמן .

הדלתות כבר יפתחו...

היי דימיון מודרך, ראשית, אני ``אתה`` ולא ``את``...:) שנית, אתה יכול להזרים את האנרגיות החיוביות שלך גם בפורום זה, יש כאן הרבה חולמים שזקוקים לכך. שלישית, אם אתה מאמין ביכולות שלך לרפא אנשים, אין צורך להתעקש על פורום זה או אחר. עשה מה שאתה צריך לעשות והדלתות כבר יפתחו בפניך... חלומות פז בשלל צבעי הקשת, רואה בכוכבים.

חלום ``העירוי דרך האצבע``

היי, וברוכה הבאה לפורום! החלום שלך מאוד מעניין. חסרים לי קצת יותר פרטים, כמו: איפה את נמצאת בזמן העירוי, יושבת או שוכבת, מי עושה לך עירוי, איך הוא/היא נראים, תחושות שלך בזמן העירוי: פחד, שלווה וכו`, מה קורה מסביב ועוד כל זיכרון שעולה בראשך. חשוב להבין גם מה מסמל עבורך כל פרט בחלום, כמו:דם, עירוי, אצבע וכו`. לפי תחושות שלי, ברמה הבסיסית, החלום מרמז על בדיקת דם שרצוי לבצע בהקדם. אם ניכנס לעולם הסמלים, דם מסמל עבורי חיים, אנרגיה, יכול להיות שאת מרגישה עייפות בזמן האחרון אולי אפילו דיכאון וחוסר חשק כללי. מישהו חיצוני מנסה לעזור לך, ואם נתיחס לאצבע לרגע, בעיני היא מסמלת מרות מסוימת, ניסיון להטיף לך. אז, מישהו מנסה להטיף לך בגלל שהוא לא מרוצה ממצבך הנפשי, והוא מנסה להחדיר בך את רוח חיים שלו(סוג דם שלא שייך לך). את לא מרוצה מכל העסק הזה ומרגישה אי נוחות. חג שמח וחלומות פז, רואה בכוכבים.

c/g

New member
פרטים נוספים

היי, תודה על העזרה עם החלום. אביא לך פרטים נוספים אם זה יקל יותר על הניתוח, בזמן היעירוי אני נמצאת בחדר סגור, לא מוגדר בדיוק איפה הוא, אבל הוא לבן, אני עומדת, והבן אדם שנותן לי את העירוי לא מוכר לי. כשאני מקבלת את העירוי אני לא פוחדת או חוששת, רק מרגישה בצורה מאוד ברורה את הכאב של הדקירה באצבע. בקשר לפירוש שנתת, עייפות אני לא מרגישה בכלל, החופש רק משלים לי שעות שינה, לגביי ההטפה, זה גם משהו לא מדוייק, כי אני לא מרגישה שמטיפים לי מאף כיוון. אולי הפרטים שהוספתי יוכלו לתת תמונה יותר ברורה לגביי החלום. מקווה שתוכל/י לעזור לי!! שיהיה לך לילה מלא בפרפרים צבעונים ושמחים :)

נסיון לפרש חלום

היי c/g!!! ראשית 3 פעמים `` חלום טוב חלום שלום``. אני אנסה לפרש את חלומך. אך ראשית הזהרה אל תתפוש אותי ברצינות רבה. לעניננו כל מה שמתקשר לדמומים או דם מתחבר למשהוא שעשית ואתה מחפש איזו שהיא מחילה על מעשיך. דם שניגר מהידיים מתאר הפסדים כספיים שאתה עלול לספוג בעסקיך. אל תבהל יש לך את היכולת להתאושש. את החומר הוצאתי מספרו של יגאל אריכא: קבלה מעשית ע``מ 64. לפי דעתי ופרושי האישי: דם זהוא הנוזל המזין את גופנו. בלי דם תקין אין אנו יכולים לחיות, חיים תקינים. אנחנו לא יכולים לשרוד עם דם שלא שלנו, זה יוצר הרעלה ומיד כל הנוגדנים יצאו למלחמה בתוך גופנו. זאת הסיבה להרגשת אי הנוחות בזמן עירוי הדם. גש לעשות בדיקת דם. אולי אתה סובל מאיזו בעיה באיזור המעיים. הטחול או כיס המרה. שתהיה תמיד בריא. הרבה אור ואהבה. מיכל

זה מה שנשמע לי

שלום לך! הייתי רוצה שתספרי קצת על הרקע שלך ומה אומרים לך הסמלים שבחלום כמו העירוי, אבל הייתי רוצה להציע לך פירוש, את תחליטי אם זה מתאים לך או לא. אני מבין ממך שהעירוי הוא דבר טוב בשבילך, לכן הוא יכול לסמל עזרה או סיוע שאת מקבלת, מה עוד שזה עירוי דם, נותנים לך דם, הנוזל שמחייה אותך, לך אולי את מקבלת משהו חשוב ממישהו, אבל אני מקבל את ההרגשה שזה משהו לא מתאים לך, ``זה לא סוג הדם שלך``, וגם הוא לא מועבר כראוי, דרך האצבע, וזה כואב וזה לא נוח,וזה נראה כאילו העובדה שזה לא נוח מפתיעה אותך. לכן, יש לי הצעה, אולי התת-מודע שלך מנסה לאותת לך, את מקבלת ממישהו משהו מאוד חשוב, אולי עזרה ואולי משהו אחר, אבל זה לא מה שאת צריכה, זה לא מועבר כמו שצריך וזה גם מציק לך, אולי כדי לך לחשוב פעמיים על עזרה כזאת לפני שאת מקבלת אותה... מקוה שעזרתי, ביי.

מסכים עם מיטה חולה...

אני חייב להודות שפירושו של ``מיטה חולה`` נשמע הנכון מכולם. התחושה היא שאת נמצאת במצב לא נוח, בו את מקבלת משהו שלא מתאים לך ואולי אף מסוכן בשבילך כרגע. יכול להיות אפילו שמדובר במערכת יחסים רומנטית שיש בה תלותיות מסוימת, מישהו מנסה לערבב דמו בדמך ואת מרגישה עם זה מאוד לא נוח, אולי במציאות את לא מודעת לזה, אבל בתוך תוכך זה בוער והחלום צועק. חלומות פז, רואה בכוכבים.

c/g

New member
נשמע לי נכון ביותר

היי, הפירוש שנתת לי נשמע לי בהחלט נכון, ובהחלט רלוונטי לתקופה הנוכחית בחיי. תודה רבה על המאמץ, ועל העזרה! חלומות נעימים!

למעלה