עזרה בפוטושופ

tati16

New member
עזרה בפוטושופ

היי כולם!! הבטחתי לחברה שלי שאני יעשה לה תמונה שלה ושל חבר שלה בתוך תמונה של נסיך ונסיכה.. הכוונה הפנים שלהם משתלבות בתמונה.. ניסיתי וניסיתי ויצא משהו.. אבל לא משביעה רצון.. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך אני משבלת את התמונה בתוך הציור כך שלא יראו שזה נפרד?.. שהראש יתאים במדויק לציור.. וגם הצבעים יהיו אותם צבעים... תודה רבה רבה למי שמנסה..

scalla

New member
לפי השאלה...

את צריכה קורס, לא רק איזה טוטוריאל או ההסבר קצר.

manic_subsidal

New member
הסבר קצרצר מאוד

קודם כל את מתחילה בעבודה המייגעת של למצוא תמונה מתאימה ... וזה קשה מאוד למצוא תמונה מתאימה בדרך כלל זה לוקח מספר דקות טובות עד שעה למצוא תמונה שמתאימה בין התמונה שאת רוצה לחבר לתמונה שאליה את רוצה לחבר את התמונה צריך לחפש את הדברים הבאים (הפניה של הגוף כלפי המצלמה, הכיוון שאליו הפנים מסתכלות , עם זה לצדדים או למעלה למטה ) והבעת פנים גם כדאי מאוד למצוא משהו דומא כי יש לזה מעט השפעה) דבר שני, אני ממליץ לוותר על האזניים ועושים חיתוך כמה שיותר גדול שמקיף את העיניים העף השפתיים ומרבית הפנים חוץ מהאזנייים ולהניח את זה מעל התמונה שאליה את רוצה להדביק לאחר מכן כשאת על השכבה של התמונה של חברים שלך תגשי לתפריט image--adjusments --brightness contrast וניתן לשחק עם זה קצת כדי שיתאים ( גם עם hue saturation שווה לשחק) ובדרך כלל כל זה יביא לתוצאות דיי יפות וסבירות פלוס אבל אם את ממש פדאנטית אפשר לאחד את כל השכבות לתמונה אחת ולהתחיל לשחק עם ה healing tool שזה בהחלט יעשה חיבור חלק יותר

tati16

New member
ניסיתי אבל..

זה לא ממש מצליח.. הצבע של הפנים הסתדר.. אבל מבחינת צורת הפנים זה ממש לא מסתדר.. :[ ואני לא יודעת גם איך לשלב את זה שיהיה בתוך התמונה בטבעיות.

manic_subsidal

New member
אמרתי

זה כבר תלוי בתמונה שאת מוצאת שתתאים להבעת פנים (למצוא תמונה שיש לנסיך או לנסיכה אותו כיוון של המבט ואותו תנועה עם הראש כמו של החברים שלך כדי לאחד שכבות יש בתפריט layer layer- merge down (לא זוכר את הנתיב המדויק)

למעלה