עזרה בפוטושופ-

computerman

New member
עזרה בפוטושופ-

אני צריך שהתמונה שלי תהיה שקופה, כלומר הרקע של התמונה שלי יהיה שקוף אך העצמים שבה לא. במילים אחרות: אני רוצה שהרקע של התמונה ישתלב עם הרקע של הדף (שמורכב מתמונה) וזה יכול להתבצע או בכך שהופכים את הרקע לשקוף או שמוחקים את הרקע (זה לא מצליח לי דרך מחיקת השכבת רקע כי אז זה נהפך מתוך ברירת מחדל ללבן ולא לשקוף). אמרו לי שאפשר לעשות את זה עם השרביט קסם שפוטושופ וניסיתי אבל אין לי מושג איך לעשות את זה. תודה למי עוזר

uri_a

New member
יש הבדל בין שכבה, לרקע

כנס לחלון השכבות, העתק את שכבת הרק לשכבה חדשה (גרור את שם השכבה background לצלמית הדף שבתחתית חלון השכבות) זרוק את שכבת הbackground המקורית לצלמית הפח באותו חלון מעכשיו, כל מחיקה שתעשה תהיה לשקוף. בהצלחה

computerman

New member
לא הצליח- זה הופך ללבן

מחקתי את כל הרקע השחור וזה הפך ללבן לא לשקוף למישהו יש עוד רעיון?

uri_a

New member
ושוב... כנראה לא הפכת את התמונה

לתמונת שכבות... נסה שוב... צעד צעד, זה עובד, ותמיד...

computerman

New member
מה לא הפכתי?

מה זאת אומרת לתמונת שכבות? כאילו ל-psd? שאני יכול לערוך את זה? אני לא צריך לעשות את זה כי היא כבר מורכב משכבות- זו תמונה שאני יצרתי.

computerman

New member
מה לא הפכתי?

מה זאת אומרת לתמונת שכבות? כאילו ל-psd? שאני יכול לערוך את זה? אני לא צריך לעשות את זה כי היא כבר מורכב משכבות- זו תמונה שאני יצרתי.

uri_a

New member
תשמע... תקרא שוב את ההודעה הראשונה

שלי, כתוב שם שורה שורה, בדיוק מה צריך לעשות.... fllow the instructions כלשונן, וזה יצליח... יותר מזה אני לא יכול לעזור.. מצטער...

computerman

New member
עשיתי בדיוק ככה וניסיתי כמה פעמים

ולא הצליח לא נורא בכל מקרה תודה

המטיייל

New member
מה שאתה צריך:

כדי להפוך את הרקע לשקוף אתה צריך ליצא התמונה (export) לפורמטאחר. ראשית, בדוק תחת תפריט mode שהתמונה היא index color אחר כך גש ל: file\export\gif98a יפתח חלון שבו תצטרך לבחור אלו צבעים בתמונה שתיווצר יהיו שקופים. בחר עם עם המזלף (פיפטה) את הרקע וזהו! זכור כי אם צבע הרקע שלך אדום אזי כל מה שאדום בתמונה יהפוך לשקוף, גם אם הוא לא ברקע

למעלה