עזרה בפגישה

rn236

New member
עזרה בפגישה

זו מישהי מאוד חמודה שהתחלתי איתה ויצאתי איתה כמה פעם אחת ..הכל הולך טוב ואני רוצה לשדרג את זה אני מתכנן להפתיע אותה בעבודה שלה.
עכשיו אני זקוק לרעיונות כאלה עם מסר.
מסר שאומר אני רציני פה.
התכנון שלי היה להגיע לפני שהיא מגיעה לשים לה ורד שניים על השולחן שלה ולחכות שהיא תיכנס,ברגע שהיא תיכנס היא תראה פתק שכתוב פה "רק תחייכי" או משהו כזה לצד הורדים..ואז אני יכנס ופשוט יגיד לה שאני רציני.|
אני רוצה לשדרג את האווירה...שוב רעיונות עם מסר :)

לשדרג יותר מזה? יצאת מלך!!

מספיק תגיד לה בנוסף לזה שאתה רציני, ואין סיכוי שהיא תבין או תתנהג אחרת.
כשאתה משקיע כל כך הרבה מחשבה במחווה מסויימת, בין אם היא ידידותית או רומנטית, האדם השני תמיד יבין שאתה מעריך אותו.

אייני

New member
אממ, רק תהייה...

יצאתם פעם אחת רק או כמה פעמים? (פשוט כתבת "יצאתי איתה כמה פעם אחת", ולא ממש ברור לי מה הכוונה).

כי אם יצאתם רק פעם אחת... אז תיזהר כאן, כי לדעתי האישית זה נראה לי טיפה יותר מדיי. אני לא יודע אם גם לה זה ייראה ככה, ייתכן שהיא תתלהב מזה רצח, אתה זה שמכיר אותה - לא אני. אני פשוט מזהיר אותך לחשוב על זה באמת ובתמים לפני, ולחשוב איך היא תקבל את זה ואיך תגיב...
(אם כי כמובן זה גם תלוי בכמה אתם מדברים ולמה יצאתם רק פעם אחת וכד').

זה נראה כמו

טעות שכתב אולי משהו ומחק ושכח למחוק כמה מילים.ברור שאם מדובר אחרי פעם אחת ממש לא.חודש חודשיים אחרי כן.

אייני

New member
גם לדעתי האמת

אבל אני מעדיף לשאול ליתר ביטחון, כדי שלא ניתן לו עצות שגויות סתם:)

yatusha

New member
רעיון גרוע

יש בנות שאוהבות מחוות כאלה, אבל לטעמי זה ממש קריפי שמישהו שיצאתי איתו רק מספר פעמים ישאיר משהו במקום העבודה שלי כשאני לא שם.

אבל, עכשיו החלק הרציני. יש לנו בחיים מרחבים שונים והעבודה היא המרחב המקצועי שלה. זה לא בהכרח יראה טוב לקולגות שלה וגרוע מכך לבוסים וגם זה לא ממש מקובל שבחור זר (אלא עם כבר פגשת במסגרת כלשהיא את מי שעובד איתה) יכנס למשרדים ועוד ישאיר משהו.
זה יפה שאתה רוצה להפתיע אותה, אבל, הרעיון ה'מיוחד' שלך הוא לא מתאים למסגרת הזו והייתי מציעה לך לחשוב על משהו אחר.

מחווה זה תמיד טוב, צריך להפעיל שיקול דעת.

אומר זאת בתור אחד שכבר נפגע ממחוות לפלצניות שלא העריכו זאת..

לך עם הדברים הפשוטים והיפים....

לדעתי מאחר וזה קשר חדש, אל תגזים עם דברים "כבדים" מדי, הרעיון שאמרת נחמד מאד ולדעתי יעביר את המסר הדרוש,

בעיקר בזכות רעיון ההפתעה.

אני חושבת שאין דבר נהדר מלבוא לעבודה, ולמצוא ורד עם מסר שאומר לחייך.. הכי יפה שיש,

בהצלחה

Optimistic Girl

New member

איפהההה
איפה מוצאים בחורים כמוך

חשבתי שרומנטיקאים נכחדו...

זה מקסים לקרוא הודעה כזאת ולדעת שאתם עוד קיימים

רעיון מקסים ביותר
תמשיך ככה!!!

בהצלחה

הבחורים האלה קיימים אבל נכחדים מהר מאוד.

נוירוטיות פלצניות גורמות לגברים האלה להרגיש כל כך רע במידה ועשו מחווה כזו שהם נרתעים והולכים 10 צעדים אחורה.

Megie

New member
קיימים

ויש לא מעט..פשוט עניין של עיתוי לפגוש כאלו

Megie

New member
ממ.. לא יודעת

בניתים דווקא מצאתי כמה.. הכל תלוי בבחורה הנכונה שתדע להעריך ולתת את התמורה הראויה

qween6

New member
אתה מדהים| ממש מלך

כל הכבודדדדדדדד !

ממש רומנטיקן.מתה על זה.
אין לי מילים....במקומה הייתי נרגשת ללא מעצורים...אני בלב ובנשמה רומנטיקנית ומעריכה מחוות כאלה.
היא זכתה בך,מקווה שגם אתה תזכה בה!
המון הצלחה לך איתה

למעלה