עזרה בפאה ~

NNoam chan

New member
עזרה בפאה ~

טוב אז זה לקוספליי קיץ, לקוספליי של the fight card מסאקורה, יש לי כבר רעיון איך לעשות את העיגולים בפאה,אבל מה שאני מפחדת זה האורך, כי העיגולים העומדים האלו לוקחים כמו דיי גדולה מהאורך . ויש שתי פאות שאני חושבת שיכולות להיות מתאימות אחת ממש על הקצה בגלל האורך אפילו פחות, בגלל העיגולים. וכבר קניתי מהם את הפאה הקודמת שלי ככה שאני יודעת שהפאות איכותיות : http://cgi.ebay.com/FREE-SHIPPING-Super-Long-White-Party-Hair-Wig-W36_W0QQitemZ260409421415QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Accessories_UK?hash=item3ca19c6e67&_trksid=p4634.c0.m14&_trkparms=%7C301%3A0%7C293%3A3%7C294%3A30 השניה- הרבה ויתר ארוכה וזה הרבה יותר טוב לי בגלל העיגולים ויהיה ויתר חופש לעבוד איתה אבל המחיר שלה טיפה ויצא לי גבוהה אבל אין לי מושג עם הפאות האלו איכותיות X: : http://cgi.ebay.com/NEW-51-White-Bangs-Cosplay-Ex-Long-Straight-Wigs-L3-01_W0QQitemZ180351684274QQcmdZViewItemQQptZUS_CSA_MWA_Wigs_Extensions?hash=item29fdcc4eb2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A2102%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 ובקשר לחומרים לעיצוב- כדי להזמין got2B או חומרים דומים מחו"ל או להשתמש בחומרים חזקים שיש בארץ, ואם בארץ יש לכם המלצות על חומרים מסויימים?

NNoam chan

New member
וואו,אני ממש מצטערת שזה בלי קישורים 00"

זו הפאה הראשונה: http://cgi.ebay.com/FREE-SHIPPING-Super-Long-White-Party-Hair-Wig-W36_W0QQitemZ260409421415QQcmdZViewItemQQptZWomen_s_Accessories_UK?hash=item3ca19c6e67&_trksid=p4634.c0.m14&_trkparms=%7C301%3A0%7C293%3A3%7C294%3A30 זו השניה: http://cgi.ebay.com/NEW-51-White-Bangs-Cosplay-Ex-Long-Straight-Wigs-L3-01_W0QQitemZ180351684274QQcmdZViewItemQQptZUS_CSA_MWA_Wigs_Extensions?hash=item29fdcc4eb2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A2102%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 חשבתי שזה יעשה כאלו קישורים ,וואו סליחה.

saarshemer

New member
אחלה פאות....

הראשונה, למרות שהייתי קונה אותה בכל מקרה, לא תתאים מפניי שיש לה פוני "אימו" באלכסון כך שלא תוכלי לעשות לה פוני ישר כמו שצריך... השנייה, למרות שיש לה אורך מפה ועד הודעה חדשה......הפוני שלה הוא פוני מפוצל לשניי הצדדים ושוב ....לא תוכלי לעשות פוני ישר..... יש כאן אנשים מוכשרים יותר ממני וכנראה שהולכים לא להסכים איתי אבל....... אם את לא מתכוונת להנדס מחדש את הפוני של הפאות לא הייתי הולך עליהן....... אבל אם כן, לכי על הארוכה דעתי בלבד

akane

New member
לגבי הפוני, ממש לא נכון :/

אפשר בקלות ליישר את הפוני ע"י קיצור וקצת חימום עם פן (בתנאים מבוקרים וזהירים!). לפיאת שבלייר שלי בכלל לא היה פוני, היה רק חתיכות שיער ארוכות (אחרי הסנטר) משני צידי הפנים, אז דירגתי והזזתי את השיער הצידה. וזה לא שאני לא מסכימה איתך שזה מאמץ שתמיד עדיף להמנע ממנו, אבל לשפצר פוני זה הדבר הכי קל בעיצוב פיאה, ואם היא מתכוונת לעשות את המבנים האלו -הפוני יהיה קלי קלות לעומת זאת.

saarshemer

New member
איך ידעתי שתגיבי ../images/Emo8.gif

תראי.....אני לא יודע מה הרמה שלה בנוגע לפאות..... (שלא תעלב לי פה הילדה) קיימים מספיק אנשים שמכוונים נורא דבוה עם הפרוייקטים שלהם ומכוונים לשמיים ומה שיוצא זה פחות מ.....(לא אמשיך ..) לפניי שהיא מתחייבת לפאה נראה לי שרצויי לחפש יותר (ואם היא חיפשה אני מתנצל על היהירות שלי) עדיף להתחיל עם משהו שיהייה יותר קל לעבוד איתו......לא? כמובן שאם כבר התייאשת מלחפש משהו תמיד אפשר (ורצוי) להתפשר.....אחרת לא ישאר זמן והעיצוב ישאר כמו שאמרתי למעלה ושתדעי.....אני תמיד מסכים עם מה שאת אומרת (גם אם אני לא מסכים)

akane

New member
מנסה להוציא אותי מהצללים? P:

נו מה אני אעשה, לא יכולה שלא להגיב על דברים מסויימים X3 וכן, ברור שעדיף משהו שקל יותר לעבוד איתו, גם אני מחפשת שוב ושוב כדי לנסות להשיג את הפיאה הכמה שיותר דומה. אבל זה לא אומר שהפיאה "לא תתאים". היא פשוט תצטרך התאמה מחדש כדי לקלוע למה שבדיוק צריכים :] ואני אף פעם לא מניחה שחובר ניסיון ייתן תוצאות פחות טובות, החבר'ה של היום מפחידים אותי עם היצירות שלהם בפעם הראשונה, והרמה הגבוהה שהם מגיעים אליה. למרות שבהחלט, אם חסר ניסיון אני הייתי מתאמנת על משהו קל יותר או קוראת כ-ל מדריך אינטרנטי שאני אוכל להניח את הידיים שלי עליו. לגבי להסכים איתי תמיד- זה כי אני צודקת או כי אתה מפחד ממני? XDDD

saarshemer

New member
צריך להפיח בפורום קצת חיים.....

ואכן......לילדים היום יש הרבה כישרון שלא ראו בכנסים בעבר ובקשר ללהסכים...........(קצת משניהם ?)

akane

New member
למה לפחד ממני? ;; אני עדינה כ"כ

וכדי להפיח רוח חיים לא צריך לרשום פרובוקציות, מספיק לרשום מה שבא ותגובות עוד יגיעו :} ואם כבר מדברים, עוד לא החלטתי סופית על קוספליי לקיץ X_ס אין לי כסף... אבל אני לא מוכנה לרדת מרף מסויים של השקעה בתור שופטת...;3; what to do?

saarshemer

New member
לא חשבתי שאני כזה פרובוקטיבי.....

בקשר לקיץ .....גם לי אין קוספליי כרגע, הרבה רעיונות רצים בראש אבל לך זה כנראה יותר קשה.....(מה לעשות שבמגוון דמויות הנשיות באנימה עולה על הדמויות הגבריות ש"שווה" לעשות להם קוספליי) אני שובר את הראש על דמויות שאני מכיר ולא עולים לי רעיונות כסף.....מה זה כסף? לא ראיתי ממנו כבר חודשים תגידי .....יתנו לנו לעלות לבמה אם אנחנו שופטים?....(סתם בשביל הכיף וכדי שהשעות שהשקענו לא ירדו לטמיון)

akane

New member
אתה לא :ם

ודי עם המיליון נקודות, זה כ"כ נראה כאילו אתה נעלב XD ולך אין קוספליי? הייתי בטוחה שכבר החלטת סופית ואתה עוד דקה מסיים. ואני חושבת שיותר קשה לי בגלל הקטע הכלכלי... בדרך כלל קוספליי אצלי זה שילוב בין מה אני רוצה להכין, האהבה לדמות ולבין עד כמה היא תתאים לי ואני לה. אבל עכשיו שני אלו לא קובעים לבד. כמו למשל שהתחפושת צריכה נוחה יחסית (כדי שאני אוכל לשבת כמה שעות טובות בחדר שפיטה), שתדרוש תקציב זעום יחסית (למרות שאין לי כלום להוציא על תחפושת כרגע) וגם שתהיה מאוד מרשימה. אז בין כל אלו, ובין האילוצים הרגילים שלי, זה נהפך לקשה בהרבה... :< מה גם שהרבה מהקוספליי המתוכננים שלי הם כחלק מקאסט וזה לא אפשרי או פיירי כלפי שאר האנשים האלו. אני מניחה שאני אמשיך לחפש, ולנסות להוריד במשקל ואולי אז יהיה לי קל יותר להחליט ^^ לגבי עלייה לבמה, ממה שהבנתי ודיברתי עם בוריס - יציגו אותנו בתחילת הארוע, נשב לשולחן השופטים שוב, ובסוף כנראה נכריז על חלק מהמקומות הזוכים ביחד עם בוריס (כי יש מספר קטגוריות).

Serf SaN

New member
איזה עדינה?

את טרול ירוק גדול ומלא חצ'קונים.

akane

New member
אתה תהיה בשקט >.<

מילא טרול, עם זה אני יכולה לחיות. אבל חצ'קונים? ;O;

NNoam chan

New member
וואו תודה רבה!

הראשונה ניראת לי ממש טובה!פשוט להשניה היו פסים בלונדיניים מאחורה 00" הקטע שאני ממש מפחדת לקנות ממוכרים שאני לא מכירה או שאנשים אחרים לא מכירים ולא יכולים להגיד אם הפאה מוצלחת או לא. תודה בכללי לכל מיש הגיב וכן, עזרתם : ) אני יודעת שאין לי שום ניסיון בעיצוב פאות >< ככה שאני באמת מעדיפה (אחרי שקראתי את כל מה שרשמתם ) לקנות פאה עם פוני ישר. והפאה השניה ששלחת יש סיכוי שמישהו מכיר את המוכר\חנות או קנה מהם? במקרה ההכי גרוע אני ילך על הפאה הארוכה בטירוף וינסה ליישר לה את הפוני. והשאלה השניה.. לגבי חומרים, איזה חומרים הייתם ממליצים להשתמש בשביל זה? בעיקרון הרעיון שיש לי איך לעשות את העיגולים הוא לעשות קודם קוקיות, ואז להעביר גליל או משהו בצורה הכי דומה שאני יצליח למצוא, ככה שהוא יהיה בתוך השיער ולרסס חומר ממש חזק שיוכל להחזיק אותו ואני ישאיר את הקוקיות ( ויוציא את הגליל) כי במילא יש עליו את הבד הכחול ככה שזה יחזיק, בתאוריה 00" זה נשמע לכם טוב ? :\

XannieChan

New member
אני לא בטוחה עד כמה זה יחזיק

ויש סיכויי גבוה מדיי שזה יאבד צורה במשך היום, לדעתי צריך לשלב משהו שיחזיק אבל לצערי אין לי רעיון מה ממש

akane

New member
חוטי מתכת?

לדעתי במבנה כזה חייבים איזו קונסטרוקציה חזקה ויציבה יותר מאשר סתם השיער או חומר מעצב. גם G2B לא יחזיק דבר כזה. ואם כבר יש את הבד שמסתיר אז הייתי בונה מבנה שלם בבסיס השיער, עם הסיבים מלופפים סביבו כדי להסתיר. ולדעתי המטלה היותר קשה תהיה ליצור קוקיות גבוהות ויפות במיקום כזה בפיאה בלי ליצור מראה של קרחות שכ"כ נפוץ בפעולות כאלו. בכל אופן, בהצלחה
תמיד כיף לשמוע על פרוייקטים כאלו ^^ במיוחד כי מאז סייבר לא עיצבתי פיאה למבנה שואתי.

innocence

New member
|מסכימה עם הרעיונות שהוצעו מעליי

חייבים קונסטרוקציה כלשהי, אחרת זה פפשוט לא יחזיק.

NNoam chan

New member
השאלה איך אני מכניסה חוטי מתכת לתוך הפאה..

פשטוט ליצור סוג של ליפופים ומבנה מסויים שיחזיק את הקוקיות? או לשזור את אותם בחוטים בתוך הפאה עצמה אחרי כל הליפופים כדי שזה יחזיק? למרות שזה נישמע לי טיפה כואב. XD" ובנוגע לקרחחות,אולי יהיה שווה לקנות גם תוספות שיער לבנות ולתפור איפה שיווצרו קרחות ,כי לקחתי בחשבון שבטוח יהיו קאלו בגלל שאני מרימה את השיער של הפאה נגד הכיוון המלתוכנן וה"רגיל" שלה. ראיתי קוספליי של מישהי לאותו קלף והיא גם השתמשה בתוספות בצבע פלטינה.לא רואים כלום מהפלטינה וחיפשתי באיביי תוספות לבנות ומשום מה הכי בהיר ומחיר נורמאלי ומשלוח חינם (כי זה בערך מה שאני יכולה להרשות~ הכול הולך מהחסכונות) מצאתי שזה רק פלטינה. זה יראה כל כך רע?

למעלה