ועכשיו ההודעה..
לום לכולם,
כתבתי פה לפני כמה זמן לגבי סקס ראשון שלי ושל חברה שלי, ויש לי שאלה: אחרי הפעם הראשונה שניסינו לשכב ולא הצלחנו עד הסוף, קניתי חומר סיכה והוא עוזר מאוד. בפעם השנייה והשלישית בהחלט הייתה התקדמות אבל עדיין כאב לה לקראת סוף אמצע החדירה.
אני עושה משחק מקדים כולל נשיקות בכל הגוף, אבל אני לא יורד לה, אני לא בטוח אם היא עדיין רוצה את זה.
בפעם השנייה שניסינו ירד לה קצת דם, וחשבנו שזה בגלל שהיא בתולה, אבל גם בפעם השלישית ירד דם, ואפילו יותר כי ניסינו יותר זמן. השאלה היא למה ירד עוד פעם דם? חשבתי לרגע שאולי בגלל זה שאלו הפעמים הראשונות, ועובדה שכואב לה והיא לא מצליחה להגיע למצב של חדירה ממש עד הסוף, אבל עלתה בי עוד מחשבה שאולי זה בגלל הקונדומים שלי-אני משתמש בקונדומים עם טבעות חיספוס כאלו של דורקס, וחשבתי שאולי אלו גם גורמים לה אי נוחות, יכול להיות שזה בגללם באמת?
אין לי איבר גדול בכלל או ארוך, יש לי ממוצע ואולי אפילו פחות, אבל היא בחורה קטנה ואני מניח שבגלל זה זה קשה לה. ועוד שאלה קטנה- יש סיכוי שפשוט אי אפשר להיכנס עד הסוף? שפשוט אין לאן? אני לא יודע אם זה הגיוני כי האיבר שלי באורך 14 ס"מ פלוס מינוס.
אני פשוט מאוד מתוסכל שהיא מתבאסת מזה, באמת אין לי בעיה שיקח כמה זמן שיקח עד שנצליח, אבל פשוט כואב לי שהיא מתבאסת מזה.
גם ניסינו לשנות תנוחה, ששנינו במצב ישיבה, והיא יושבת עליי, וגם אז כמעט נכנס עד הסוף, אבל כאב לה מדי כדי להיכנס עד הסוף.
אשמח לעצות, ולהסברים אם יש גם בנוגע לשאלתי על הקונדום והדם.
תודה רבה ויום טוב