עזרה בספין.

OriKerenBD

New member
עזרה בספין.

אממ.. אני חדש פה. יש לי שולחן 6 פיט בבית.. ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בספין. ראתי מדריך באיספא (| הלינק|http://www.billiard.org.il/________________3|סלינק| ) וכתוב שם שאם נותנים מכה מתחת למרכז הכדור, אחרי הפגיע בכדור המטרה הכדור יחזור אחורה. ניסיתי את זה.. ו.. זה לא עובד. למי שתוהה, יש לי בבית גם סט של כדורים יותר גדולים ולא כמו שמקבלים עם ה6 פיט (הם דיי מאוד קטנים ) מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כאן. תודה מראש, אורי = ]

The Shunned One

New member
לו זה היה כל כך קל...

כדי לשלוט בטכניקת המשיכה (החזרת הכדור אחורה לאחר מכה), דרוש ציוד טוב (אין לי מושג לגבי איכות הציוד שלך)והרבה מאד סבלנות ואימון. זה שאתה מכה למטה בגלל שקראת באינטרנט עדיין לא אומר שזה יקרה. אפשר לתת לך כמה טיפים. כשאתה נכנס בכדור עם המקל, תתמקד בחיכוך ולא בכוח. זה נשמע פשוט, אבל לוקח הרבה מאד זמן עד שאתה באמת מפנים ומיישם את זה. שים לב שהיד שלך ישרה ושהמקל לא זז אפילו רבע אינץ' הצידה בזמן המכה. דאג לכך שהתנועה תהיה החלטית ואחידה. מעבר לכך - אימון אימון ועוד אימון. אם תתמיד, בסוף זה יצליח.

3d3n

New member
אפשר הסבר?

אין להתמקד בחיכוך? אתה מתכוון ל follow through ?

9ball master

New member
בעצמי לא הבנתי ....

למה התכוון המשורר
עקרונית, אתה צריך להיות ממוקד בכל התהליכים של המכה, החל מעמידה נכונה, גישור ואחיזה, כיוון והסטרוק. הסטרוק הוא האלמנט הכי חשוב על מנת לייצר סיבוב. ה follow through הוא חלק מהסטרוק (stroke)

9ball master

New member
מציע לך ש....

תעבור תחילה על ההדרכות הבסיסיות באתר ibilliard לאחר שתבין את המושגים של סטרוק (stroke) והמשכיות התנועה (follow through) תוכל לעבור להדרכה המתקדמת שמתייחסת למשחק על הציר האנכי שמתייחס לסיבוב עילי (top spin), למכת עצירה וסיבוב תחתי (bottom spin) אשר בעזרתו מושכים את הכדור הלבן חזרה לעבר המקל.

The Shunned One

New member
עוד מידע תיאורטי לא יעזור לך

מה שקיבלת זה מספיק. כמו שאמרתי - מעכשיו זה מעשים, לא דיבורים. רק תתאמן. צא לדרך.

The Shunned One

New member
האמת היא שזה לא היה מושלם

במקרים פשוטים כאלה הכדור יימשך אחורה גם אם הטכניקה לא מושלמת, אבל שים לב שהוא הזיז את היד המכה מיד אחרי, במקום להשאיר אותה במקום לעוד שניה או חצי שניה.

9ball master

New member
על מה אתה מדבר...

אורי רוצה לדעת איך מושכים את הכדור וזאת ההתחלה
מתחילים בפשוט על מנת להבין את הכוחות הפועלים... לא מתחילים במשיכה של שולחן שלם... הוא הוזיז את היד בדיוק בזמן אחרת הכדור הלבן היה פוגע במקל = עבירה!!! אמנם תמיד עדיף לא לזוז עד שהמכה מסתיימת (שכל הכדורים נעצרים) אבל לא תמיד זה אפשרי, לכל כלל יש יוצא מהכלל.

CafeNoga

New member
אתה מוזמן לבוא ללמוד את הדברים כאן במקום

אתה מוזמן לבוא וללמוד את הדברים במקום שעה של הדרכה עלי

למעלה