עזרה בסגירת קצוות

עזרה בסגירת קצוות

יצא לי היום לראות ב-BBC פריים פרק של "קצוות מפוצלים". אין לי שמץ מאיזו עונה זה היה, איזה מס' פרק. זה הפרק ה-1 של "קצוות" שיוצא לי לראות. ובהחלט נהניתי. זה היה מעין לקט של כל כוכבי יספלוס
בפרק מישהי בלונדינית בשם אלי חזרה ומיררה את החיים לשרה פאריש שגילתה שלבעל המיועד/בעלה/עדיין לא הפנמתי מי זה אבל הוא בלונדיני עם מפרצים יש 2 ילדות. אמא שמנה ניסתה לפתות את בעלה וההוא מ"חדר מורים" נישק מישהי בשם סיד. בקיצור, בלאגן. ולחשוב שאחרי זה התיישבתי מול פרוייקט Y. בכל מקרה, מה העזרה אתם שואלים? אז ככה: 1. מה היה הפרק שראיתי? (כלומר, איזו עונה וכו') 2. מתי משודרת "קצוות" ביספלוס. כלומר - השידורים החוזרים. 3. איפה לכל הרוחות אני יכול להשיג את הפרקים הראשונים ולהשלים פערים במרתון קטלני. סופשבוע רגוע!

anazapela

New member
קצת סדר בעניינים ../images/Emo13.gif

התבלבלת: * לדמות של שרה פאריש קוראים אלי. * לבלונדה שמיררה לה את החיים קוראים מיה. * הבחור שנישק את סידני לא שיחק בחדר מורים. * זאת העונה השניה, פרק ראשון. בינתיים אין שידורים חוזרים ביס+, כי ממש לא מזמן הם שודרו. איפה אפשר להשיג את הפרקים? אפשר לקנות את ה DVD או לחכות לש.ח נוסף ביס/BBC. אין הורדות. מחר-מחרתיים אני אתקצר לך את העונה הראשונה - מי קשור למי, איך וכמה - ותוכל להשתלב מהר יותר (מצווה גדולה למכר אנשים לתכניות טלוויזיה אהובות). עכשיו אני הולכת לישון

anazapela

New member
קצוות מא' ועד ת'

אני בטוחה שרמי לא שיחק בחדר מורים ובעצם בשום מקום מעניין. כנראה שכל ההודים דומים
(בדיחה! בדיחה!) מי ומי בסדרה? אלי הנשל היא מעצבת שיער מצליחה, שעובדת עם בעלה גאווין פיירדיי במספרה שהם הקימו כשהתחתנו. גאווין לוחץ עליה להביא ילד לעולם - בכל זאת הם נשואים כבר עשר שנים - אבל היא מתחמקת ממנו ואומרת שהיא לא מוכנה ורוצה להתרכז בעסק. ביום בהיר אחד פוגשת אלי במכר מן העבר - פין בווין. פין היה החבר הראשון שלה והאהבה הראשונה שלה כשהיתה בת 17. אנו מגלים שפין הכניס את אלי להריון וברגע שגילה את זה נמלט כל עוד נפשו בו. אלי מספרת שעשתה הפלה. במספרה של אלי וגאווין עובדים שיין אינס הספר העליז, סידני הנשל, מניקוריסטית רוחנית ואחותה של אלי, דארסי הנשל, אחותן למחצה של של אלי וסידני, כתוצאה מבגידה של האמא, ורובי פריס המזכירה/מתמחה בת ה-17 שלא עושה הרבה. אלי מתכננת לקנות את השטח להשכרה ממול למספרה שלה וכך להרחיב את העסק. אך תוכניותיה נהרסות כאשר נפתחת מספרה חדשה בניהולה של מיה בווין, אשתו של פין. מתחילה מלחמה סוערת בין המספרות, כאשר מיה לא בוחלת בשום אמצעי, כולל שימוש בשיין כמרגל עבורה. בינתיים מנהלים פין ואלי רומן מחודש מאחורי בני הזוג שלהם, שמודעים למצב אך לא פוצים פה. בסוף העונה הראשונה מגלה אלי לפין שהיא לא עשתה הפלה, אלא מסרה את הבת שלהם לאימוץ. מאוחר יותר מתברר שהבת שלהם היא לא אחרת מאשר רובי המרדנית, שהצטרפה לסלון במטרה לראות מי זאת אמא שלה ומדוע היא מסרה אותה לאימוץ. אלי עוזבת את גאווין וחוזרת לפין. מכאן מתחילה העונה השניה ויותר אני לא אהרוס לך

למעלה